Brčko

Oglasio se sin nastradale žene: Zadnje što mi je rekla je 'sine, lijep si'

  • Izvor: Crna-hronika.info
  • 18.08.2024. 19:42

U subotu oko 14:30 sati u mjestu Stanovi došlo je do teške saobraćajne nesreće u kojoj je jedna osoba izgubila život. Šest drugih osoba je povrijeđeno.

U nesreći su učestvovala dva vozila – citroen, kojim je upravljala O. Dž. (47) iz Brčkog, i audi kju 7, za čijim volanom je bila N. R. (44) iz Vogošće.

Nažalost, vozač citroena O. Dž. preminula je od zadobijenih povreda, a njenu smrt je u 15:30 sati potvrdio ljekar Hitne medicinske pomoći Kladanj.

Riječ je o Odiseji Đakić iz Brčkog iza koje je ostalo dvoje djece, maloljetna kćerka i tek punoljetni sin.

Poznat identitet nastradale žene: Kolege se oprostile dirljivom porukom

Poznat identitet nastradale žene: Kolege se oprostile dirljivom porukom

U vozilu audi kju 7, šest osoba je povrijeđeno, ali stepen njihovih povreda još uvijek nije utvrđen. Uviđaj na mjestu nesreće obavio je dežurni tužilac, a tijelo nastradale prevezeno je u Komemorativni centar u Tuzli.

Redakciji portala "Crna-Hronika" javio se sin nastradale Odiseje kako bi javnosti ispričao svoju stranu priče o nesreće u kojoj je život izgubila njegova majka.

"Tog kobnog dana moja majka Odiseja je krenula iz Brčkog prema  Sarajevu. Ja sam je čekao u Sarajevu. Trebali smo popiti kafu i jesti ćevape.  Zadnje što mi je rekla na pozivu, kada je bila u Kladnju. 'Sine lijep si, vidimo se na kafi, časti mama ćevapima na Baščaršiji. Volim te'", kroz suze priča 19-godišnjak za pomenuti portal.

Pratite nas i putem Vibera