Индонезија

Убио комшију јер га је питао кад ће се женити

  • Извор: АТВ
  • 07.08.2024. 23:08

Уколико нисте у браку, а на прагу сте 30-их година живота, или сте већ загазили у њих, вјероватно вам се десило да вас родбина и комшије свакодневно питају када ћете стати на луди на камен.

Једна таква ситуација није се добро завршила за комшију 45- годишњег Парлиндунгана Сирегара из Индонезије.

Он је насмрт претукао свог 60-годишњег комшију након што му је досадило да слуша једно те исто питање - када ће се оженити.

Новак Ђоковић одговорио Илону Маску

Новак Ђоковић одговорио Илону Маску

Сирегар је 29. јула око 20 сати упао у кућу своје жртве без претходнога упозорења, па напад летвом наставио на улици на коју је Асгим Ирианто истрчао у жељи да се спаси.

Тамо је Сирегар пензионисаног државног службеника оборио и наставио да удара, а на крају су га при премлаћивању зауставиле друге комшије, пренијела је медијима помоћник регионалног полицијског комесара Мариа Марпаунг, па додала да су потом несретног Ирианта покушали хитно да пребаце у дом здравља.

"Умро је прије него што је тамо стигао, а полиција је Парлиндунгана ухапсила сат времена касније", рекла је она.

Тежак ударац за бизнис Здравка Мамића у Херцеговини

Тежак ударац за бизнис Здравка Мамића у Херцеговини

Парлиндунган је током испитивања потврдио да је одлучио да убије комшију јер се осјећао дубоко повријеђеним због упорног уплитања у његову интиму, односно зато што га је неспрестано запиткивао зашто још увијек није у браку.

Двојица комшија су се прије смртоносног напада свађали и око кокошки, пренио је портал "Детик Јогја".

Пратите нас и путем Вибера

Тагови: