Indonezija

Ubio komšiju jer ga je pitao kad će se ženiti

  • Izvor: ATV
  • 07.08.2024. 23:08

Ukoliko niste u braku, a na pragu ste 30-ih godina života, ili ste već zagazili u njih, vjerovatno vam se desilo da vas rodbina i komšije svakodnevno pitaju kada ćete stati na ludi na kamen.

Jedna takva situacija nije se dobro završila za komšiju 45- godišnjeg Parlindungana Siregara iz Indonezije.

On je nasmrt pretukao svog 60-godišnjeg komšiju nakon što mu je dosadilo da sluša jedno te isto pitanje - kada će se oženiti.

Novak Đoković odgovorio Ilonu Masku

Novak Đoković odgovorio Ilonu Masku

Siregar je 29. jula oko 20 sati upao u kuću svoje žrtve bez prethodnoga upozorenja, pa napad letvom nastavio na ulici na koju je Asgim Irianto istrčao u želji da se spasi.

Tamo je Siregar penzionisanog državnog službenika oborio i nastavio da udara, a na kraju su ga pri premlaćivanju zaustavile druge komšije, prenijela je medijima pomoćnik regionalnog policijskog komesara Maria Marpaung, pa dodala da su potom nesretnog Irianta pokušali hitno da prebace u dom zdravlja.

"Umro je prije nego što je tamo stigao, a policija je Parlindungana uhapsila sat vremena kasnije", rekla je ona.

Težak udarac za biznis Zdravka Mamića u Hercegovini

Težak udarac za biznis Zdravka Mamića u Hercegovini

Parlindungan je tokom ispitivanja potvrdio da je odlučio da ubije komšiju jer se osjećao duboko povrijeđenim zbog upornog uplitanja u njegovu intimu, odnosno zato što ga je nesprestano zapitkivao zašto još uvijek nije u braku.

Dvojica komšija su se prije smrtonosnog napada svađali i oko kokoški, prenio je portal "Detik Jogja".

Pratite nas i putem Vibera

Tagovi: