Бијело Поље

Мајка четворо дјеце убила комшију

  • Извор: Блиц
  • 05.08.2024. 12:12

Факета Личина (42) из Петњице признала је пред тужиоцем у Бијелом Пољу да је убила комшију и то хицима из пиштоља. Како преносе црногорски медији усмртила је Амера Јаховића (45) из Рожаја.

Полиција је претходно у петак ухапсила супружнике Факету и Изета Личину (55) који су осумњичени за убиство Јаховића који је иначе живио у селу Буковица. Осумњичени су након хапшења спроведени у Бијело Поље гдје их је у Вишем државном тужилаштву саслушала тужитељка Љубица Цаковић.

Пет возача ухапшено јер су пијани учествовали у незгодама

Пет возача ухапшено јер су пијани учествовали у незгодама

Факета Личина је према сазнањима портала "Дан" током саслушања смирено испричала да је починила убиство и да је на то била принуђена поступањем Јаховића.

Тврди да је жртва малтретирала њену породицу

- Малтретирао је и мене и читаву моју породицу дуго времена због чега смо га више пута пријављивали надлежним државним органима. Пријављивали смо га полицији у Рожајама и Беранама, писали тужбе преко адвоката, водили судски спор, али све је било безуспјешно. Често је звао телефоном и пријетио и слао разне фотографије. Више нисам могла да издржим малтретирање и тортуру. Иако сам то тражила, нико од државних органа није желио да помогне. Зато сам одлучила да сама прекратим муке моје породице - казала је Личина.

Може ли се поправити штета од града без лакирања аутомобила?

Може ли се поправити штета од града без лакирања аутомобила?

Објаснила је да је Јаховића срела на сеоском путу који од Савиног Бора води за Лађевце након чега је извадила пиштољ и у њега испалила неколико хитаца.

Гађала га и каменом

- И каменом сам га гађала и знала сам шта сам урадила. Звала сам полицију и све пријавила и одахнула - испричала је Факета која са супругом Изетом има четворо дјеце.

(Блиц)

Пратите нас и путем Вибера

  • 14:00 Кето Кухињица

    ''Кето Кухињица

  • 14:15 Серија: Ко те шиша (Р) (12+)

    'Хумористична хрватска серија 'Ко те шиша' прати Жигмунда, власника старомодног фризерског салона 'Салон за господу' и Божицу, власницу модерног салона за даме 'Колет', који се налазе један прекопута, на једном загребачком тргу, а дијели их само кафаница 'При Таубеку'.

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    ''Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Ова занимљива и узбудљива прича прати Дилан, младу дјевојку која своје снове мора да стави по страни и уда се за Барана, који би женидбом са њом прекинуо дугогодишњу крвну освету између њихових породица, Карабеј и Демир.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?