Prijeti mu paprena kazna

Pogledajte trenutak kada je pijani putnik pokušao da preuzme kontrolu nad avionom

  • Izvor: Telegraf
  • 05.09.2024. 10:16

Pijani putnik navodno je pokušao da otvori izlazna vrata usred leta na Izi džet letu, dok je posada pokušavala da ga obuzda. Naima, na snimku, koji se pojavio na TikToku, porodice su bile uznemirene dok je pijani putnik navodno pravio nered na letu EZY8235 u utorak popodne.

Prema izvještaju San-a, putnik je polomio interfon u avionu i sukobio se sa članovima kabinskog osoblja.

Pijani putnik je navodno nazvao pilota "smećem" nakon što je avion prošao kroz turbulencije, a zatim odlučio da će preuzeti kontrolu nad avionom na visini od 9.000 metara, tvrdi list.

Presušila rijeka u Hrvatskoj

Presušila rijeka u Hrvatskoj

Kako se navodi, putnici su bili bijesni nakon što je pijani putnik izazvao da njihov let bude preusmjeren u Minhen, nakon što je pokušao da otvori izlazna vrata tokom leta. Policija je uhapsila osobu i odvela je u lisicama, dok su ostali putnici, koji su bili pogođeni kašnjenjem, smješteni u hotele.

Na snimku, koji ima više od pola miliona pregleda, putnici su aplaudirali dok ga je policija hrabro izbacivala iz aviona, zajedno sa osobljem. Jedan iznervirani putnik vikao je: "Izađi, gubitniče."

Avion je kasnije ispratio gromoglasnim aplauzom jednog putnika, koji je, prema snimku, hrabro pomogao osoblju da obuzda pijanog putnika dok avion nije sletio.

Sin Pirsa Brosnana živi kao beskućnik, krade toalet papir iz kafića?

Sin Pirsa Brosnana živi kao beskućnik, krade toalet papir iz kafića?

Prisjećajući se incidenta, izvor je za San rekao:

- Kabinsko osoblje je bilo sjajno i vrlo hrabro, ali cijela drama je bila veoma uznemirujuća.

Prema podacima Britanske uprave za civilno vazduhoplovstvo, djela pijanstva u avionu mogu rezultirati kaznama do 5.000 funti i zatvorskom kaznom od dve godine.

Video-snimak objavljen na društvenim mrežama prikazuje trojicu policajaca u kabini. Putnik, koji je nosio crne naočare za sunce i jastuk za vrat, prvobitno je sjedio, a zatim je ustao kada ga je policajac pitao imate li ručni prtljag.


Pratite nas i putem Vibera

Tagovi: