Гастро вече

Вања Пушкар: Умјетност на тањиру у срцу Бањалуке

  • Извор: ПР
  • 05.09.2024. 12:08

Бањалука се спрема за још једну незаборавну гастро вече.

Ресторан “Калдрма 1929” припрема јединствен доживљај за све гурмане, 12. септембра, када ће своје маестрално кулинарско умијеће представити шеф Вања Пушкар.

Пушкар је препознат као један од водећих шефова у региону, а његови ресторани, које сви радо посјећују, су Iva New Balkan Cuisine у Београду, која је увршена у у престижни Michelin водич са Биб Гоурманд препоруком, те Iris New Balkan Cuisine у Београду, као и Тиса у Бечеју.

Његов рад спаја традиционалну балканску кухињу са модерним техникама, стварајући јединствена гастрономска искуства.

Спој модерног и традиционалног

За ово специјално вече, Пушкар припрема ексклузивну вечеру у пет сљедова, сваки пажљиво упарен са врхунским винима из винарије Бело Брдо, која ће својим аромама употпунити кулинарски спектакл за све праве гурмане.

На менију ће се наћи специјалитети који одражавају богатство локалних састојака, али уз Вањин препознатљив печат – модерну обраду и презентацију која ће вас оставити без даха. Сваки слијед биће прича за себе, спајајући аутентичне укусе са иновативним техникама. Догађај који се не пропушта пратиће и сјајна музика. Госте ресторана „Калдрма 1929“ забављаће сјајни Piano & Vocal Fusion.


Из овог ресторана су поручили да је број мјеста ограничен, с циљем постизања максималног угођаја и њихове жеље да сваки гост вече доживи на најбољи могући начин.

Карте се могу купити у ресторану “Калдрма 1929”, а резервацију стола и улазница за овај гастрономски спектакл можете урадити позивом на број 065/341-341.

Зашто не смијете пропустити ово вече?

Гастро вечери у “Калдрми 1929” постале су синоним за врхунско кулинарско искуство, гдје су гости имали прилику да уживају у врхунској храни и одабраним винима.

Ово је само још један у низу гастро догађаја које организује ресторан „Калдрма 1929“. Недавно је у овом бањалучком ресторану гостовао и најпознатији шеф са наших простора Стево Карапанџа, за чији су вечеру тражило мјесто више. А серијал гостовања познатих кувара и гастро догађаја наставиће се и у наредном периоду.


Пратите нас и путем Вибера

Тагови: