Језив удес

Ово је ди џеј са српским држављанством који је изгорио у ферарију

  • Извор: Телеграф
  • 02.04.2024. 17:35

Мушкарац који је изгорио у ферарију са швајцарским таблицама у Италији је Хисни Кестај (40), натурализовани швајцарски држављанин и становник Вилнева, у кантону Во.

Хисни који има српско држављанство је радио као ди џеј, а како преносе италијански медији он је претходне ноћи музику пуштао у ноћном клубу у кантону Вале у Швајцарској.

Тијела угљенисана: Стравичне фотографије

Тијела угљенисана: Стравичне фотографије "ферарија" у ком су погинули Србин и дјевојка

Хисни је возио "бијели" Ферари, а са њим је била и жена која је такође страдала од посљедица удара о заштитни зид који се том приликом сломио на два дијела.

Жена још није идентификована, али је сигурно да није ријеч о његовој супрузи, пошто она живи на КиМ са дјецом од 11 и 14 година.

Сумња се да је до несреће дошло усљед неприлагођене брзине, а према писању медија, Ферари, са швајцарским таблицама, јурио је чак 200 километара на сат.

Ферари Гтц4, који кошта око 250.000 евра, након судара се преполовио на пола и запалио, а возач, за којег пишу да је држављанин Србије и његова сапутница нису успјели на вријеме да изађу из возила.

На стравичним фотографијама са лица мјеста види се шта је остало од возила након несреће - предњи дио се, након пробијања заштитне ограде, згужвао о бетонско саобрацајно острво и потом изгорио, док је задњи дио одбачен педесетак метара даље на паркинг.

Из стања аутомобила извјесно је да се кретао веома великом брзином, толико да је ватрогасцима требало пет сати да извуку тијела и уклоне оно што је остало од ферарија.

Италијански медији пишу да је у понедјељак брат возача дошао у полицијску станицу Сетимо Торинезе како би идентификовао тијело.

Према информацијама "Ла Стампе", аутомобил је ишао из Иврее ка Сантији.

Аутомобил је наводно проклизао на мокром коловозу и ударио у заштитну ограду са леве стране.

(Фото: Facebook)

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 08:00 Аграр

    Актуелне приче из свијета домаће и регионалне пољопривреде, теме посвећене домаћим производима, узгоју воћа и поврћа, ратарству и сточарству.

  • 08:30 Емисија: АТВ јутро

    Актуелне теме, најновије информације и занимљивости из земље и свијета.

  • 10:00 Серија: Истине и лажи (12+)

    Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.

  • 10:50 Мућке (12+) (Р)

    'Мућке (12+) (Р)

  • 11:30 Аграр (Р)

    Актуелне приче из свијета домаће и регионалне пољопривреде, теме посвећене домаћим производима, узгоју воћа и поврћа, ратарству и сточарству.

  • 11:55 Вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.