Забранили УПЦ

Медведев: Украјину чека судбина Содоме и Гоморе, демони ће ускоро пасти

  • 23.08.2024. 17:14

Забрана Украјинске православне цркве на територији Украјине неће проћи тек тако, Украјина ће бити уништена као Содома и Гомора, поручио је данас замјеник предсједника Савјета безбједности Русије Дмитриј Медведев.

"Неонацистички пси одлучили су да у потпуности забране Украјинску православну цркву Московске патријаршије. Ову подлу причу, као што знате, започео је још (бивши предсједник Украјине Петро) Порошенко. Да би задовољио сопствене амбиције и како би био изабран за предсједника Украјине, договорио је са Западом раскол у православљу и стварање јеретичке Православне цркве Украјине (ПЦУ). Поједини 'јерарси' ове, да тако кажем, 'цркве' су добро познати. Њихово мјесто никако није испред олтара. Били су прилично успјешни макрои који су се бринули о кијевским политичким проституткама", објаснио је Медведев на Телеграму.   

Кијев забранио канонску Украјинску православну цркву

Кијев забранио канонску Украјинску православну цркву

Како је додао, "јасно је да од те идеје није било ништа - пројекат је застао, а Украјинци нису напустили Украјинску православну цркву Московске патријаршије". Након тога, како каже, ситуација у Украјини постала је само гора.

"На чело земље дошло је створење зависно од дроге које се не идентификује ни са једном религијом, и које је познато по томе што је свирао клавир својим мушким полним органом. И тада је почео пораз украјинског православља и прогон хришћана због вјере, чији је логичан резултат била одлука Раде од 20.08.2024", објаснио је он.

Хаос на фронту: Украјински регрути не желе да пуцају у Русе и бјеже са положаја

Хаос на фронту: Украјински регрути не желе да пуцају у Русе и бјеже са положаја

Медведев је истакао да је, за разлику од неких других времена, ситуација у Украјини сада таква да се ради о правом сатанизму, који исповједају "кокаинско створење (Зеленски) и његови вампири", а које "активно подржава 'цивилизовани Запад' у циљу наношења стратешког пораза Русији и њеним грађанима". СССР, иако је био атеистичка земља, није забрањивао религије и одређене вјероисповијести, нагласио је он.

Украјински нациста из Канаде стављен на међународну потјерницу

Украјински нациста из Канаде стављен на међународну потјерницу

"Ова прича неће тек тако проћи за Украјину. Земља ће бити уништена као Содома и Гомора, а демони ће несумњиво пасти. Притом, за то ће платити не у далекој будућности, послије одласка на други свијет. Баш супротно, казна ће их сачекати на земљи, биће сурова, и мучна и догодиће се ускоро. А права православна црква на бившој украјинској земљи ће засијати у пређашњем сјају", поручио је Медведев.


Пратите нас и путем Вибера

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 19:40 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:42 Спорт

    Преглед најважнијих дневних спортских дешавања и информација из земље, региона и свијета.

  • 19:49 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:50 Временска прогноза

    Преглед временских и биометеоролошких прилика у земљи и региону.