Zabranili UPC

Medvedev: Ukrajinu čeka sudbina Sodome i Gomore, demoni će uskoro pasti

  • 23.08.2024. 17:14

Zabrana Ukrajinske pravoslavne crkve na teritoriji Ukrajine neće proći tek tako, Ukrajina će biti uništena kao Sodoma i Gomora, poručio je danas zamjenik predsjednika Savjeta bezbjednosti Rusije Dmitrij Medvedev.

"Neonacistički psi odlučili su da u potpunosti zabrane Ukrajinsku pravoslavnu crkvu Moskovske patrijaršije. Ovu podlu priču, kao što znate, započeo je još (bivši predsjednik Ukrajine Petro) Porošenko. Da bi zadovoljio sopstvene ambicije i kako bi bio izabran za predsjednika Ukrajine, dogovorio je sa Zapadom raskol u pravoslavlju i stvaranje jeretičke Pravoslavne crkve Ukrajine (PCU). Pojedini 'jerarsi' ove, da tako kažem, 'crkve' su dobro poznati. Njihovo mjesto nikako nije ispred oltara. Bili su prilično uspješni makroi koji su se brinuli o kijevskim političkim prostitutkama", objasnio je Medvedev na Telegramu.   

Kijev zabranio kanonsku Ukrajinsku pravoslavnu crkvu

Kijev zabranio kanonsku Ukrajinsku pravoslavnu crkvu

Kako je dodao, "jasno je da od te ideje nije bilo ništa - projekat je zastao, a Ukrajinci nisu napustili Ukrajinsku pravoslavnu crkvu Moskovske patrijaršije". Nakon toga, kako kaže, situacija u Ukrajini postala je samo gora.

"Na čelo zemlje došlo je stvorenje zavisno od droge koje se ne identifikuje ni sa jednom religijom, i koje je poznato po tome što je svirao klavir svojim muškim polnim organom. I tada je počeo poraz ukrajinskog pravoslavlja i progon hrišćana zbog vjere, čiji je logičan rezultat bila odluka Rade od 20.08.2024", objasnio je on.

Haos na frontu: Ukrajinski regruti ne žele da pucaju u Ruse i bježe sa položaja

Haos na frontu: Ukrajinski regruti ne žele da pucaju u Ruse i bježe sa položaja

Medvedev je istakao da je, za razliku od nekih drugih vremena, situacija u Ukrajini sada takva da se radi o pravom satanizmu, koji ispovjedaju "kokainsko stvorenje (Zelenski) i njegovi vampiri", a koje "aktivno podržava 'civilizovani Zapad' u cilju nanošenja strateškog poraza Rusiji i njenim građanima". SSSR, iako je bio ateistička zemlja, nije zabranjivao religije i određene vjeroispovijesti, naglasio je on.

Ukrajinski nacista iz Kanade stavljen na međunarodnu potjernicu

Ukrajinski nacista iz Kanade stavljen na međunarodnu potjernicu

"Ova priča neće tek tako proći za Ukrajinu. Zemlja će biti uništena kao Sodoma i Gomora, a demoni će nesumnjivo pasti. Pritom, za to će platiti ne u dalekoj budućnosti, poslije odlaska na drugi svijet. Baš suprotno, kazna će ih sačekati na zemlji, biće surova, i mučna i dogodiće se uskoro. A prava pravoslavna crkva na bivšoj ukrajinskoj zemlji će zasijati u pređašnjem sjaju", poručio je Medvedev.


Pratite nas i putem Vibera

  • 18:55 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.

  • 19:00 ATV Vijesti

    Centalna informativna emisija ATV-a u kojoj donosimo pregled najvažnijih informacija i događaja iz zemlje, regiona i svijeta tačno u 19 časova.

  • 19:40 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.

  • 19:42 Sport

    Pregled najvažnijih dnevnih sportskih dešavanja i informacija iz zemlje, regiona i svijeta.

  • 19:49 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.

  • 19:50 Vremenska prognoza

    Pregled vremenskih i biometeoroloških prilika u zemlji i regionu.