" Осјећам да ме је Бог буквално послао тамо"

Мајка оставила 3 дјеце у ауту на 38 степени и отишла у шопинг

  • 08.07.2024. 18:53

Полиција у Сан Антонију ухапсила ја мајку која је по паклено врелом дану у аутомобилу оставила своје троје дјеце и отишла у шопинг.

Полиција је примила дојаву да се дјеца налазе у возилу чији је мотор искључен, што указује на то да клима није била упаљена, саопштила је полиција и навела да су се у аутомобилу налазила дјеца стара мјесец дана, двије и четири године.

– Мајка дјеце, осумњичена, на лицу места рекла је да је ушла у радњу и да није схватила колико је времена протекло. На основу информације које смо прикупили дјеца су сама била у возилу приближно 50 минута – навела је полиција.

У близини Задра уочено створење за које се мислило да је давно изумрло

У близини Задра уочено створење за које се мислило да је давно изумрло

Ухапшена је идентификована на Ангела Гарза Амадор. Случај се догодио 28. јуна и против ње је поднијета оптужница са три тачке међу којима је и напуштање дјеце. Пуштена је уз кауцију дан касније.

Случајна пролазница постала херој приче

Случајна пролазница, која је жељела да остане анонима и која је најзаслужнија за спасавање дјеце, каже да је кренула у радњу са дјечјом опремом када је примијетила дјечака у аутомобилу који је био паркиран до њеног.

– Прорадио ми је мајчински инстинкт и погледала сам боље и видјела још двоје дјеце. Звала сам полицију. Врата аутомобила нису била закључана и сачакала сам са дјецом да дође полиција. Старији дјечак је био мокар од зноја и плакао је. Као да је покушавао да дође до даха – рекла је она и наставила:

Трећи туриста у седам дана пронађен мртав у Грчкој, сви су направили исту грешку

Трећи туриста у седам дана пронађен мртав у Грчкој, сви су направили исту грешку

– Многи родитељи мисле: У реду је, одмах се враћам. Али толико тога може да се деси у том временском оквиру, преноси Си-Ен-Ен.

На снимку се виде најмање три жене које помажу да се троје дјеце извуче из аутомобила, укључујући и бебу из аутосједишта.

– Живим на другом крају града, нисам била тамо у тој радњи у коју сам ишла десет година. Осјећам да ме је Бог буквално послао тамо због те дјеце – додала је она.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови: