" Osjećam da me je Bog bukvalno poslao tamo"

Majka ostavila 3 djece u autu na 38 stepeni i otišla u šoping

  • 08.07.2024. 18:53

Policija u San Antoniju uhapsila ja majku koja je po pakleno vrelom danu u automobilu ostavila svoje troje djece i otišla u šoping.

Policija je primila dojavu da se djeca nalaze u vozilu čiji je motor isključen, što ukazuje na to da klima nije bila upaljena, saopštila je policija i navela da su se u automobilu nalazila djeca stara mjesec dana, dvije i četiri godine.

– Majka djece, osumnjičena, na licu mesta rekla je da je ušla u radnju i da nije shvatila koliko je vremena proteklo. Na osnovu informacije koje smo prikupili djeca su sama bila u vozilu približno 50 minuta – navela je policija.

U blizini Zadra uočeno stvorenje za koje se mislilo da je davno izumrlo

U blizini Zadra uočeno stvorenje za koje se mislilo da je davno izumrlo

Uhapšena je identifikovana na Angela Garza Amador. Slučaj se dogodio 28. juna i protiv nje je podnijeta optužnica sa tri tačke među kojima je i napuštanje djece. Puštena je uz kauciju dan kasnije.

Slučajna prolaznica postala heroj priče

Slučajna prolaznica, koja je željela da ostane anonima i koja je najzaslužnija za spasavanje djece, kaže da je krenula u radnju sa dječjom opremom kada je primijetila dječaka u automobilu koji je bio parkiran do njenog.

– Proradio mi je majčinski instinkt i pogledala sam bolje i vidjela još dvoje djece. Zvala sam policiju. Vrata automobila nisu bila zaključana i sačakala sam sa djecom da dođe policija. Stariji dječak je bio mokar od znoja i plakao je. Kao da je pokušavao da dođe do daha – rekla je ona i nastavila:

Treći turista u sedam dana pronađen mrtav u Grčkoj, svi su napravili istu grešku

Treći turista u sedam dana pronađen mrtav u Grčkoj, svi su napravili istu grešku

– Mnogi roditelji misle: U redu je, odmah se vraćam. Ali toliko toga može da se desi u tom vremenskom okviru, prenosi Si-Еn-Еn.

Na snimku se vide najmanje tri žene koje pomažu da se troje djece izvuče iz automobila, uključujući i bebu iz autosjedišta.

– Živim na drugom kraju grada, nisam bila tamo u toj radnji u koju sam išla deset godina. Osjećam da me je Bog bukvalno poslao tamo zbog te djece – dodala je ona.

Pratite nas i putem Vibera

Tagovi: