Нови Зеланд

Мајка дјетету купила пециво, када је видјела шта жваће доживјела шок

  • Извор: Агенције
  • 25.04.2024. 08:13

Мајка са Новог Зеланда је остала у шоку када је видјела своје дијете како жваће ногу од пацова коју је извадио из пецива.

Наиме, Шенон Белман је свом 10-мјесечном сину дала ужину коју је купила у супермаркету Пак'нСејв на сјеверном острву Новог Зеланда 22. марта. Сада јој је речено да је ногу пацова дијете вјероватно нашло у њеној кући, а не у хљебу са бијелим луком који је купила у продавници за који је првобитно сумњала.

Ово је први снимак објављен на Јутјубу

Ово је први снимак објављен на Јутјубу

- Видјела сам ово како му вири из уста и зграбила, нисам могла да вјерујем“, рекла је госпођа Белман тада за НЗ Хералд , додајући да је њен син после инцидента патио од болова у стомаку.

Ланац прехрамбених производа је одмах опозвао ту марку хљеба од бијелог лука из свих својих продавница широм земље и почела је истрага одакле је пацовска нога.

Сумња се да је дијете нашло ногу у кући

Сада је Новозеландска служба за безбједност хране утврдила да је нога глодара „највјероватније“ дошла из куће госпође Белман. Речено је да је хљеб два пута скуван.

То је значило да је мало вјероватно да се нога нађе у хљебу од бијелог лука у било којој тачки комерцијалног ланца снабдијевања.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 14:00 Емисија: Ћирилица (Р)

    Провокативна питања и још провокативнији одговори, бујица опречних ставова и речи, теорије и докази, неоткривено – све носи уреднички потпис Марића који на интересантан начин сучељава различита мишљења и огољава стварност.

  • 16:10 Наша Српска (Р)

    ''Сваког понедјељка у 18 часова и 20 минута у емисији 'Наша Српска' погледајте актуелне теме из привреде, туризма, здравља, културе и спорта из свих крајева наше земље.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 17:00 Серија: Насљедници (12+) (Р)

    ''Данска серија 'Насљедници', отвара причу о породици познате и ексцентричне умјетнице, Веронике, која након смрти своју дјецу ставља на велики испит живота. Гро, Фредерик и Емил очекују праведну подјелу имања, но све што је мајка имала, оставља ванбрачој ћерци Сигне.

  • 17:50 Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

    ''Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)