Њу Џерси

Изгубила два сина, бившег мужа и свекра, а сад је и њена кћерка Данијела нестала

  • Извор: Телеграф
  • 28.05.2024. 08:21

Сју Квекенбуш (63), мајка из Њу Џерсија која је потресена прераном смрћу своја два сина, сада је уплашена за добробит свог трећег дјетета и једине кћерке, која је нестала "под сумњивим околностима".

Данијела Лопез (37) из Барлингтона у Њу Џерсију, није виђена од 13. априла када је примијећена у локалној продавници. Дјевојка је својој породици непосредно прије нестанка рекла да планира да иде на камповање. Постоји оправдан разлог за забринутост након што је њен "хјундаи" пронађен напуштен на Лост Лејн Роуду у Пен Стејт Форесту, великом државном парку од 3.366 хектара.

Њена мајка, која тренутно живи у Пенсилванији, вјерује да се њена кћерка можда неће вратити и чак је писала о њој у прошлом времену.

Направио крст висок 14 метара и поставио га изнад града

Направио крст висок 14 метара и поставио га изнад града

"Незамисливо, трагедија је поново погодила нашу породицу. Данијела је била слатка, креативна и пуна љубави. Била је дивна кћерка и живо свјетло у мом животу", објавила је ожалошћена мајка на Фејсбуку.

Мајка је истакла да јој је полиција рекла да је Данијелин нестанак "сумњив". Државна полиција Њу Џерсија није дала никакве додатне информације у вези са истрагом осим да је навела како "траже помоћ" од јавности.

"Разлог због којег сам нестанак своје кћерке везала за прошло вријеме у својој изјави је тај што полиција има разлога да верује да је нешто пошло по злу", рекао је Сју за "Фокс Њуз".

Лопез је рекла својој породици да је планирала да кампује у Вортон државној шуми, која се простире на више од 124.000 хектара у три округа - али од тада од ње није било ни трага.

"Отишла сам до мјеста гдје је пронађен њен ауто, била сам у кампу, тражим је већ око шест недјеља" објаснила је мајка.

Урушио се дио зграде, најмање четворо мртвих

Урушио се дио зграде, најмање четворо мртвих

Она примјећује како на посљедњем снимку њене кћерке, који је забиљежен на надзорној камери док је напуштала продавницу Вава, изгледа да није у опасности.

"Она се смије излазећи из продавнице. Изгледа нормално, има своју ташну. Баш онако како треба", додала је мајка.

Током посљедњих година породица је претрпјела једну трагедију за другом а претпоставка да би могла да се суочи са трећим губитком је незамислива.

"Бог ради на томе и ја сам благословена што сам им била мајка све ово вријеме. Неке мајке нису оволико дуго ту за своју дјецу, а има мајки које штете својој дјеци. Тако да ћу рећи да сам била благословена", објаснила је.

За девет мјесеци двије трагедије

Мајка је прво изгубила сина Ерика који је извршио самоубиство након што се "бацио испред воза" у Пенсилванији на Божић 2015. године.

Ериков брат, Мајкл Лопез, који је био маринац, погинуо је десет мјесеци касније у саобраћајној несрећи на Флориди. Момак је до тог тренутка био у Авганистану и само што се вратио у Америку.

Послије пет година још двије смрти

Бивши муж Сју имао је срчани удар и умро је у јуну 2020. године током пандемије корона вируса, док је његов отац Фред Лопез старији такође преминуо у мају те године од истог вируса, пише "Телеграф".

За Црну Гору бих живот дао, али ово: Човјек шокиран цијеном киселе

За Црну Гору бих живот дао, али ово: Човјек шокиран цијеном киселе

"То је прилично тешка стварност, Данијела је имала веома тежак живот и никада се није опоравила од свих смрти и трагедија у нашој породици. Сваки члан моје породице доживио је трагедију. Мислим да је моја породица можда проклета", рекао је Фред Лопез (58).

Пратите нас и путем Вибера

Тагови: