Nju Džersi

Izgubila dva sina, bivšeg muža i svekra, a sad je i njena kćerka Danijela nestala

  • Izvor: Telegraf
  • 28.05.2024. 08:21

Sju Kvekenbuš (63), majka iz Nju Džersija koja je potresena preranom smrću svoja dva sina, sada je uplašena za dobrobit svog trećeg djeteta i jedine kćerke, koja je nestala "pod sumnjivim okolnostima".

Danijela Lopez (37) iz Barlingtona u Nju Džersiju, nije viđena od 13. aprila kada je primijećena u lokalnoj prodavnici. Djevojka je svojoj porodici neposredno prije nestanka rekla da planira da ide na kampovanje. Postoji opravdan razlog za zabrinutost nakon što je njen "hjundai" pronađen napušten na Lost Lejn Roudu u Pen Stejt Forestu, velikom državnom parku od 3.366 hektara.

Njena majka, koja trenutno živi u Pensilvaniji, vjeruje da se njena kćerka možda neće vratiti i čak je pisala o njoj u prošlom vremenu.

Napravio krst visok 14 metara i postavio ga iznad grada

Napravio krst visok 14 metara i postavio ga iznad grada

"Nezamislivo, tragedija je ponovo pogodila našu porodicu. Danijela je bila slatka, kreativna i puna ljubavi. Bila je divna kćerka i živo svjetlo u mom životu", objavila je ožalošćena majka na Fejsbuku.

Majka je istakla da joj je policija rekla da je Danijelin nestanak "sumnjiv". Državna policija Nju Džersija nije dala nikakve dodatne informacije u vezi sa istragom osim da je navela kako "traže pomoć" od javnosti.

"Razlog zbog kojeg sam nestanak svoje kćerke vezala za prošlo vrijeme u svojoj izjavi je taj što policija ima razloga da veruje da je nešto pošlo po zlu", rekao je Sju za "Foks Njuz".

Lopez je rekla svojoj porodici da je planirala da kampuje u Vorton državnoj šumi, koja se prostire na više od 124.000 hektara u tri okruga - ali od tada od nje nije bilo ni traga.

"Otišla sam do mjesta gdje je pronađen njen auto, bila sam u kampu, tražim je već oko šest nedjelja" objasnila je majka.

Urušio se dio zgrade, najmanje četvoro mrtvih

Urušio se dio zgrade, najmanje četvoro mrtvih

Ona primjećuje kako na posljednjem snimku njene kćerke, koji je zabilježen na nadzornoj kameri dok je napuštala prodavnicu Vava, izgleda da nije u opasnosti.

"Ona se smije izlazeći iz prodavnice. Izgleda normalno, ima svoju tašnu. Baš onako kako treba", dodala je majka.

Tokom posljednjih godina porodica je pretrpjela jednu tragediju za drugom a pretpostavka da bi mogla da se suoči sa trećim gubitkom je nezamisliva.

"Bog radi na tome i ja sam blagoslovena što sam im bila majka sve ovo vrijeme. Neke majke nisu ovoliko dugo tu za svoju djecu, a ima majki koje štete svojoj djeci. Tako da ću reći da sam bila blagoslovena", objasnila je.

Za devet mjeseci dvije tragedije

Majka je prvo izgubila sina Еrika koji je izvršio samoubistvo nakon što se "bacio ispred voza" u Pensilvaniji na Božić 2015. godine.

Еrikov brat, Majkl Lopez, koji je bio marinac, poginuo je deset mjeseci kasnije u saobraćajnoj nesreći na Floridi. Momak je do tog trenutka bio u Avganistanu i samo što se vratio u Ameriku.

Poslije pet godina još dvije smrti

Bivši muž Sju imao je srčani udar i umro je u junu 2020. godine tokom pandemije korona virusa, dok je njegov otac Fred Lopez stariji takođe preminuo u maju te godine od istog virusa, piše "Telegraf".

Za Crnu Goru bih život dao, ali ovo: Čovjek šokiran cijenom kisele

Za Crnu Goru bih život dao, ali ovo: Čovjek šokiran cijenom kisele

"To je prilično teška stvarnost, Danijela je imala veoma težak život i nikada se nije oporavila od svih smrti i tragedija u našoj porodici. Svaki član moje porodice doživio je tragediju. Mislim da je moja porodica možda prokleta", rekao je Fred Lopez (58).

Pratite nas i putem Vibera

Tagovi: