Тиват

За Црну Гору бих живот дао, али ово: Човјек шокиран цијеном киселе

  • Извор: Б92
  • 28.05.2024. 06:59

Извјесни Црногорац подијелио је на друштвеним мрежама један фискални рачун који га је шокирао.

Наиме, он је био у Тивту, у луксузном ризорту Порто Монтенегро, гдје је у кафићу наручио два еспреса, једну киселу воду и двије ракије. Ипак, када је дошао конобар да наплати рачун, он се ужаснуо цифром.

Овај "трио" га је коштао чак 24 евра, што је заиста много, чак и за приморје, преноси "Б92".

Човјек је био прилично изненађен, а овај рачун је подијелио на друштвеној мрежи Икс, гдје су многи коментарисали објаву.

Вулин: Што почео Бакир, Конаковић би да заврши

Вулин: Што почео Бакир, Конаковић би да заврши

"Волим Црну Гору, сви знате, али ово је безобразлук. Наплатити киселу воду 0.7 литара, седам евра - баш не би смјело. Мени није жао, за ову државу бих живот дао, али што је много, много је", написао је момак из Црне Горе, а сви су могли да виде у наставку да кафа кошта три евра, а шљививовица 5.5 евра.

У коментарима су га једни упитали шта је очекивао када је одлучио да сједне у кафић у тако популарном и опште познатом и скупом мјесту, док су други говорили да ни у најпознатијим европским метрополама цијене нису тако високе.

"Ни у Риму еспресо не кошта три евра", "Ово је класично ударање по ушима", "Кафа не би смјела да кошта више од 2.5 евра, а кисела преко четири", "Шљива скупља него Бурбон", били су само неки од многобројних коментара изненађених Балканаца испод фотографије цеха који је Црногорац платио.

Пратите нас и путем Вибера