Скандал!

Имали интиман однос у авиону наочиглед путника

  • 12.05.2024. 18:30

Путници су снимили један млади пар у интимном односу на лету из Лондона за Даблин, и то наочиглед путника.

Наиме, на шокантном снимку, који је снимљен у јутарњим часовима прошлог уторка, на лету од лондонског Хитроуа до Даблина, види се како жена додирује мушкарца испод неког комада одјеће док ужаснути путници сједе свуда око њих.

Сваки пут кад сам се окренула видјела сам енергичне покрете на сједиштима са друге стране. Било је веома очигледно шта момак и дјевојка раде. То је трајало око 20 минута. Једно дијете је трчало горе-доле и могло је да види шта раде. Покрили су се шалом, али свима је било јасно шта се дешава – изјавила је путница Фара (26) која је била на лету са својом мамом и братом, и која је уједно и снимила пар.

“Лет траје кратко…”

Како је даље навела, чинило се као да нису могли да се суздрже, иако лет траје кратко.

– Остало нам је око 38 минута лета када сам то примијетила. Било ми је прилично непријатно што сам сједила са својим братом и морала да присуствујем томе, поготово што је авион један од мањих, те се чинило као да сви сједимо близу једни других – додала је.

Огласила се авио-компанија

Након што је снимак постао виралан на друштвеним мрежама, портпарол авио-компаније “Бритиш ервејза” се огласио и објаснио скандал.

– Наше колеге из кабинског особља нису обавијештене ни о каквом проблему у авиону. Да су били обавијештени, предузели би одговарајуће кораке да то ријеше – наводи се у саопштењу.

(Дејли Мејл)

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Бизнис клуб

    ''‘Бизнис клуб’ новим концептом приближиће вам економију и пружити вам релевантне актуелности из области економије и привреде, испратити економска кретања и трендове на глобалном нивоу и истражити њихов утицај на раст и развој економије у Српској.

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.