Напади америчким оружјем на територију Русије

Дума упозорава: САД покушавају да изазову рат великих размјера – свијет треба да их постави на мјесто!

  • 03.07.2024. 08:08

Нападима америчким оружјем на територију Русије власти Сједињених Америчких Држава теже да покрену у Украјини рат великих размјера, изјавио је посланик Државне думе испред кримског региона и члан Одбора за безбједност, Михаил Шеремет.

„Запад је агресивно расположен, јер види како кијевски режим пуца, због тога су се тамо активирали и покушавају да дају нови импулс, како би сукоб прерастао у рат великих размјера. Одатле и предаја Кијеву ловаца Ф-16“, рекао је Шеремет за Спутњик.

САД проширила ''црну листу''

САД проширила ''црну листу''

Према његовим ријечима, дошло је вријеме да цијели цивилизовани свијет постави на мјесто амерички режим Џозефа Бајдена, који је претворио САД у државу која је одговорна за међународни терор и убиства.

Претходно је портпарол Пентагона Патрик Рајдер на брифингу изјавио да Оружане снаге Украјине могу да користе америчко далекометно оружје за нападе на територију Русије, коју САД сматрају сувереним дијелом Украјине, укључујући Крим.

Бизарно правдање Бајдена за дебакл у дебати са Трампом

Бизарно правдање Бајдена за дебакл у дебати са Трампом

Руски предсједник Владимир Путин изјавио је крајем маја да представници НАТО треба да буду свесни чиме се играју када говоре о плановима да Кијеву дозволе да изводи нападе на легитимне мете у дубини руске територије ракетним системима, које је Запад предао Украјини.

Подсјећамо, Оружане снаге Украјине у јуну су гранатирале плажу у Севастопољу ракетама „атакамс“ са касетним бојевим главама, које су добиле у оквиру једног од пакета америчке војне помоћи. Приликом гранатирања погинуло је двоје дјеце и двоје одраслих, а рањено је више од 120 људи.

Пратите нас и путем Вибера

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Народ прича (Р)

    ''Народ прича (Р)

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.