Napadi američkim oružjem na teritoriju Rusije

Duma upozorava: SAD pokušavaju da izazovu rat velikih razmjera – svijet treba da ih postavi na mjesto!

  • 03.07.2024. 08:08

Napadima američkim oružjem na teritoriju Rusije vlasti Sjedinjenih Američkih Država teže da pokrenu u Ukrajini rat velikih razmjera, izjavio je poslanik Državne dume ispred krimskog regiona i član Odbora za bezbjednost, Mihail Šeremet.

„Zapad je agresivno raspoložen, jer vidi kako kijevski režim puca, zbog toga su se tamo aktivirali i pokušavaju da daju novi impuls, kako bi sukob prerastao u rat velikih razmjera. Odatle i predaja Kijevu lovaca F-16“, rekao je Šeremet za Sputnjik.

SAD proširila ''crnu listu''

SAD proširila ''crnu listu''

Prema njegovim riječima, došlo je vrijeme da cijeli civilizovani svijet postavi na mjesto američki režim Džozefa Bajdena, koji je pretvorio SAD u državu koja je odgovorna za međunarodni teror i ubistva.

Prethodno je portparol Pentagona Patrik Rajder na brifingu izjavio da Oružane snage Ukrajine mogu da koriste američko dalekometno oružje za napade na teritoriju Rusije, koju SAD smatraju suverenim dijelom Ukrajine, uključujući Krim.

Bizarno pravdanje Bajdena za debakl u debati sa Trampom

Bizarno pravdanje Bajdena za debakl u debati sa Trampom

Ruski predsjednik Vladimir Putin izjavio je krajem maja da predstavnici NATO treba da budu svesni čime se igraju kada govore o planovima da Kijevu dozvole da izvodi napade na legitimne mete u dubini ruske teritorije raketnim sistemima, koje je Zapad predao Ukrajini.

Podsjećamo, Oružane snage Ukrajine u junu su granatirale plažu u Sevastopolju raketama „atakams“ sa kasetnim bojevim glavama, koje su dobile u okviru jednog od paketa američke vojne pomoći. Prilikom granatiranja poginulo je dvoje djece i dvoje odraslih, a ranjeno je više od 120 ljudi.

Pratite nas i putem Vibera

Tagovi:
  • 14:45 Serija: Od jutra do sutra (12+) (R)

    '''' 'Od jutra do sutra' u režiji Mihajla Vukobratovića zapravo je adaptacija argentiske serije 'Uspješni Pelsovi', i prati život iza i ispred kamera omiljenog TV para, Srne i Marka.

  • 15:30 Serija: Krvavo cvijeće (12+)

    Strasna ljubavna priča dvoje pojedinaca.

  • 16:30 Vijesti u 16:30

    Pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.

  • 16:50 Centar dana

    Volite popodne? Važno vam je da nakon napornog dana odahnete uz aktuelne teme, zabavu i savim nove i neobične priče iz cijelog svijeta? Uživate u programu koji okuplja interesantne goste i regionalne zvijezde?

  • 18:20 Narod priča (R)

    ''Narod priča (R)

  • 18:55 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.