Инспирација многима

Дјевојачко вече јој заувијек промијенило живот - Због пријатељице остала непокретна

  • Извор: Курир
  • 15.07.2024. 12:27

Девојка по имену Ракел Чепмен је требала да стане на луди камен, па је пре венчања испланирала девојачко вече на базену са својим најбољим пријатељицама. Међутим, оно што се догодило је заувек променило ток њеног живота.

Тог кобног маја 2010. док је била у базену са својим пријатељицама, један тренутак непажње довео је до тога да Ракел удари главом о ивицу, што је резултирало повредом кичмене мождине и парализом од кукова надоле.

Иако је несрећа оставила трајне посљедице на њен физички интегритет, Ракел је пронашла снагу у подршци свог вјереника, који је остао уз њу упркос свему.

Њихова љубавна прича постала је инспирација многима, а Ракел је кроз своје Тикток снимке подијелила интимне тренутке са својим супругом, истичући важност љубави и подршке у тешким тренуцима.

Након несреће, Ракел није оптужила своју најбољу другарицу за оно што се догодило, иако је имала пуно право на то.

Међутим, неколико година касније, та иста другарица је издала Ракел када јој је била потребна подршка у финансијским проблемима.

Ракел се присјећа како јој је та особа рекла да је направила грешку што се удала за учитеља, имплицирајући да због тога нема довољно новца.

Упркос свему, Ракел и њен супруг одлучили су да прошире своју породицу и добили су кћеркицу путем сурогат-мајке. Њихова одлучност и љубав су их водили кроз изазове, а Ракел се истиче као борац за права особа са инвалидитетом.

@rachelles_wheels So many people said you’d leave but here we are on our 12th wedding anniversary! We could never live without one another and we are beyond lucky to have this love story. And look what we created together#. Heres to many, many more. #love #lovestory #fyp #couplegoals #relationshipgoals #relationship #weddingtiktok #couplestiktok ♬ Thank God - Kane Brown & Katelyn Brown

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Путуј, пробај, заволи (Р)

    '‘Путуј, пробај, заволи (Р)

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.