Beograd

Školska godina u OŠ "Vladislav Ribnikar" završava se 2. juna

  • Извор: Блиц
  • 29.05.2023. 15:51

Na sastanku roditelja sa svim relevantnim institucijama donijeta je odluka da za sve učenike osnovne škole “Vladislav Ribnikar” u Beogradu školska godina bude završena u petak 2. juna, rekla je za srpske medije Bojana Nedeljković zamjenica predsjednika savjeta roditelja osnovne škole Vladislav Ribnikar.

Kako saznaje Blic, ocjene će biti zaključene do petka, a po želji roditelja nakon toga biće održavane samo vannastavne aktivnosti.

Inicijalno je postojao predlog da djeca koja ne mogu ili ne žele da idu na nastavu u prostorijama škole, mogu da koriste neke od institucija kulture gdje bi mogli da se okupljaju ili pak zatraže pomoć.

Veliki broj roditelja je i javno istupio, smatrajući da se ne može tražiti od djece da se vrate na mjesto gdje je učenik sedmog razreda ubio osam đaka i čuvara, a deveto dijete je preminulo od posljedica ranjavanja u bolnici.

  • 23:00 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:10 Ноћни програм

    Ноћни програм