Srbija

Poznato stanje povrijeđenih u pucnjavi u školi i Mladenovcu

  • Извор: Агенције
  • 08.05.2023. 09:48

Od devet pacijenata koji su zadobili teške povrede u masovnoj pucnjavi u Mladenovcu, zbrinuti su u Kliničkom centru Srbije, i njih četvoro su skinuti sa respiratora i u boljem su zdravstvenom stanju, jedan od pacijenata je čak poslat i na kućno liječenje.

Dva pacijenta su i dalje u teškom stanju, jedan od njih ima teške povrede jetre, bubrega i koljena, dok drugi ima teške povrede glave i oka.

Takođe u Urgentnom centru se nalaze i pacijenti koji su zadobili teške povrede poslije pucnjave koja se dogodila u Osnovnoj školi „Vladislav Ribnikar“, jedan učenik je poslat na kućno liječenje, nastavnica je u boljem stanju, danas bi trebalo da se uradi i jedna mini hirurška intervencija na njenoj šaci.

Djevojčica kojoj je u brutalnom napadu povrijeđena potkoljenica danas bi trebalo da ima još jednu dodatnu operaciju, u najtežem stanju je i dalje dječak koji je zadobio povredu u vratnom djelu kičme zbog čega ne osjeća svoje ekstremitete.

Pratite nas i putem Vibera

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм