Урош Блажић

Бивши задругар свједочио на суђењу убици из Младеновца: Написао ми је да иде да прави масакр

  • Извор: Телеграф
  • 26.09.2024. 12:37

Ријалити учесник Виктор Ђорђевић, који је недавно промијенио име (раније се звао Никола), данас свједочи на суђењу Урошу Блажићу.

Ђорђевић је рекао да остаје при двије изјаве које је дао у тужилаштву, али да се "не сјећа тачно шта је све рекао јер је било давно".

- Дружили смо се, али, искрено, трудим се да заборавим тај догађај - рекао је бивши задругар.

Потресно свједочење бивше дјевојке Уроша Блажића:

Потресно свједочење бивше дјевојке Уроша Блажића: "Присиљавао ме је на интимне односе"

Виктор је испричао да Уроша познаје око три године, да су били добри другови и да је одлазио код Блажића, као и Блажић код њега.

- Није причао да је у свађи са неким. Он ми је показао пиштољ "токарев" за који је рекао да је очев, али он је мене слагао. Показивао ми је пиштољ, пуцао сам из њега у свињу. У џак у подруму сам пуцао из стартног пиштоља. Са тим "токаревим" нешто није било у реду и стојим иза те изјаве. Слободно можете да препишете све из моје изјаве. Показао ми је и неку школску бомбу, која није права, тако ми је рекао, а стартни пиштољ можете да купите у легалној продаји - изјавио је Ђорђевић.

Он је открио и то да је дошло до свађе у "Воцап" групи.

Ове срамне ријечи је изговорио отац Уроша Блажића на суђењу за масакр

Ове срамне ријечи је изговорио отац Уроша Блажића на суђењу за масакр

- Писао сам му да се смири, али та дјевојка с којом се свађао није хтјела да попусти. Имали смо више тих група за шалу, да шаљемо слике, нису то биле групе за неке лоше и скривене намјере. Урош је пар пута био са мном у теретани, а претежно је тренирао код куће јер је живио на селу. Стероиди могу да се купе у слободној продаји. Нисам му ја дао стероиде, рекао сам да купи у слободној продаји. Користио је тренболон - додао је Виктор.

Тај стероид, како је рекао, има најјаче дејство, али утиче на психу.

Урош Блажић признао да је починио масакр код Младеновца

Урош Блажић признао да је починио масакр код Младеновца

- Сједио сам кући кад ми је Урош написао да иде да прави масакр, нисам га схватао озбиљно. Свашта људи кажу у свађи. Нисам могао да наслутим ни да ће да иде да се свађа с неким, а камоли да уради тако нешто.

Одговарајући на питања адвоката Перовића, Ђорђевић је рекао да му није било познато да је Радиша Блажић знао да Урош има оружје.

На питање Блажићевог браниоца зашто је звао дјевојку која се свађала са Блажићем рекао је да је хтио да смири ситуацију јер је дјевојка увредила Блажића.

Хаос на суђењу Урошу Блажићу, родитељи скочили на оптуженог

Хаос на суђењу Урошу Блажићу, родитељи скочили на оптуженог

- Тај Марко Николић ме је позвао и рекао да је озбиљна ситуација. Ја сам се тој дјевојци јавио и питао шта има да улази у свађу и да он нема намјеру да се свађа. Извинио сам се у његово име, а она је рекла да нема шта да се извињава, да ће Урош да се извињава њима из Ургентног центра. Због тога сам рекао Урошу да сједи код куће и да се припази. Урош је бурно реаговао, питао се што би њега неко дирао без разлога - рекао је Ђорђевић.

Када је у питању стероид тремболон, рекао је да га је и сам користио и да се није добро осјећао, да није могао да контролише своје расположење и да је био агресиван. Он је додао да не може да се сјети да ли је икада лично видио да Блажић узима тренболон.

(Телеграф)

Пратите нас и путем Вибера