Душан

Огласио се отац једног од осумњичених за убиство Данке Илић

  • Извор: Курир
  • 04.04.2024. 19:27

Отац једног од осумњичених за убиство Данке Илић (2) огласио се након што је жандармерија извршила опсежну потрагу породичне колибе гдје се сумњало да је тијело дјевојчице.

"Никада нисам имао проблем са њим, није се ни са ким никада тукао, нити свађао. Не могу да тврдим да је он то урадио, све то што му се приписује. Тјерају га да каже оно што није. Не могу да сумњам у њега никад да је урадио то што му приписују“, каже Душан Ј., отац Срђана Ј., преноси Курир.

Отац каже и да ако је његов син направио то онда да се суди, само да прође ово. Душан каже и да је његов син тренутно у полицији у Бору и да је и он био тамо.

Гашић изнио све детаље: Отац мале Данке зауставио ухапшене и питао за дјевојчицу

Гашић изнио све детаље: Отац мале Данке зауставио ухапшене и питао за дјевојчицу

Наводи да се његов син нормално понашао и да нису могли да наслуте да се нешто тако десило.

Он је раније одвео жандармерију до колибе, а послије детаљног прегледа шуме гдје се налази колиба породице осумњиченог, жандармерија се усмјерила на другу локацију, с обзиром на то да овдје нису нашли ништа.

Непосредно након што су се црне слутње обистиниле, ретроспективу монструозног злочина изнио је министар полиције Братислав Гашић, који је уједно открио и језиве детаље који свједоче хладнокрвности убица.

Жандармерија опколила колибу осумњиченог за убиство Данке Илић

Жандармерија опколила колибу осумњиченог за убиство Данке Илић

"Они су рекли да су били на радном задатку у Бањском пољу, да провјере шахту. Њихово кретање је забиљежено на камери. Касније је забиљежено да се возило зауставило код капије око 13 и 50. Возило у ком су били С.Ј. и Д.Д. је било испред капије око 2 и по минута, стали су због потребе за тоалетом. Потом су кренули, и дјевојчицу ударили неких 30-40 метара од мјеста заустављања. Аутом је управљао Дејан Д. а Срђан Ј. је тијело онесвешћене дјевојчице пребацио на задњи дио возила преко алата. Договорили су се да тијело дјевојчице баце. Оно што додатно шокирао јесте чињеница да их је отац дјевојчице зауставио и питао да ли су видјели Данку, на шта су одговорили негативно“, рекао је министар.

Потом су се одвезли до депоније и тијело дјевојчице бацили.

О монструозности свједочи и то да је на позив директора Дејан Д. отишао да тражи дјевојчицу у Бањском пољу, свјестан да ју је усмртио.

Потресне сцене у Бору након вијести о Данки: Почивај у миру, анђеле

Потресне сцене у Бору након вијести о Данки: Почивај у миру, анђеле


Познато зашто тијело мале Данке Илић још није пронађено

Познато зашто тијело мале Данке Илић још није пронађено


"Убио је Данку, а има унуку мало старију од ње": Мештани о осумњиченом за стравичан злочин


Отац Предраг Поповић о случају мале Данке:

Отац Предраг Поповић о случају мале Данке: "Неко мора и у пакао“


Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 07:00 Емисија: АТВ јутро

    Сваког радног дана од 6 часова и 55 минута и викендом од 8 часова и 30 минута очекују вас актуелне теме, најновије информације и занимљивости.

  • 09:00 Серија: Крваво цвијеће (Р)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 10:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:15 Ловачки савети

    ТВ серијал "Ловачки савети" се бави саветима за ловце и оне који би то да постану.

  • 10:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:55 Серија: Истине и лажи (12+) (Р)

    ''''''''''Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.