"Зато постоји и Рај а и пакао!“

Отац Предраг Поповић о случају мале Данке: "Неко мора и у пакао“

  • 04.04.2024. 17:37

Свештеник Предраг Поповић огласио се на друштвеним мрежама након што је Србију, али и регион, потресла шокантна вијест да је Данка Илић (2) за којом се данима трагало у околини Бора, убијена.

"Зато постоји и Рај а и пакао! Божија је правда једина истинита, а неко мора и у пакао. Но ту одлуку доносимо сами својим дјелима и недјелима“, навео је отац Предраг Поповић у објави на друштвеној мрежи Инстаграм уз фотографију мале Данке.

Објаву оца Предрага Поповића преносимо у цјелости:

"Драги моји.. . Трпи ова земља зла свакаквог и неправде од пада човјека па ће тога бити до самог краја. Што смо ближе крају то је ток све бржи.

Једино нас Бог може утјешити.

Ја заиста не волим да се оглашавам за све шта се дешава али кад чујем нешто ја се Богу помолим за људе да издрже оно што се мора издржати. Трудим се да не коментаришем да тако својим коментарима не би повриједио друге, јер мало тога знам, а и мало могу да допринесем. Већа је молитва од коментара.

Ових дана смо се наслушали свакаквих могућности шта се десило са дјететом. Најчешћи је да је мајка продала дијете. Те теорије су почеле од медија, па до посљедњег чобанина у нашој земљи. Кад сам сазнао вијест одмах сам помислио како се цијела нација огријешила о те родитеље. Гдје им нестаде дијете ту их и ми оптужисмо да је продато. Да су је ови злочинци боље покопали, родитељи би вјечно носили мржњу и презир других. Зар та бол није довољна?

И то баш у посту када се чита веома важна молитва која каже: ,,О ГОСПОДЕ ЦАРЕ, ДАЈ МИ ДА САГЛЕДАМ СВОЈА САГРЕШЕЊА И ДА НЕ ОСУЂУЈЕМ БРАТА СВОГА..." Ми осудисмо родитеље дјетета. Заиста страшно.

Упозоравам редовно да се оставимо коментарисања по друштвеним мрежама и развијање теорија и ван њих, ал џаба. Наш човјек тражи нешто сочно, па оплетемо тако паушално по свима. Од Патријарха до ђакона , што би се рекло..

Ко год је осудио родитеље има гријех који мора исповиједити прије него ли се Причести сљедећи пут!

А за даље памет у главу и да више не пљујемо једни по другима већ да се молимо једни за друге..

Малом анђелу ће Господ спремити дочек у Царству Вјечном, а овим злочинцима (ако се не искупе) демони ће се радовати.

Иако многи очекују правду на земљи и бијес према овим нељудима, ја се молим да се покају и искупе.

Нека зна сваки убица (па и они који су абортирали) да ће по смрти морати да погледају у очи сваког кога су убили, а послије и Господа.

Праштајте..

Христос Васкрсе!!!“

Подсјећамо, двогодишња Данка Илић нестала је 26. априла и од тада је за њом покренута потрага. У потрагу су биле укључене многобројне јединице.

Данас је, нажалост, потрага добила трагичан епилог када се сазнало да је дјевојчица ударена аутомобилом истог дана када је и нестала те да је њено тијело бачено на депонију у околини мјеста гдје је нестала. Како се сумња, дјевојчицу су аутомобилом ударила два радника "Водовода“. Након што су тијело дјевојчице бацили на депонију, сумња се, један од њих је тијело премјестио на другу локацију.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови: