Dušan

Oglasio se otac jednog od osumnjičenih za ubistvo Danke Ilić

  • Izvor: Kurir
  • 04.04.2024. 19:27

Otac jednog od osumnjičenih za ubistvo Danke Ilić (2) oglasio se nakon što je žandarmerija izvršila opsežnu potragu porodične kolibe gdje se sumnjalo da je tijelo djevojčice.

"Nikada nisam imao problem sa njim, nije se ni sa kim nikada tukao, niti svađao. Ne mogu da tvrdim da je on to uradio, sve to što mu se pripisuje. Tjeraju ga da kaže ono što nije. Ne mogu da sumnjam u njega nikad da je uradio to što mu pripisuju“, kaže Dušan J., otac Srđana J., prenosi Kurir.

Otac kaže i da ako je njegov sin napravio to onda da se sudi, samo da prođe ovo. Dušan kaže i da je njegov sin trenutno u policiji u Boru i da je i on bio tamo.

Gašić iznio sve detalje: Otac male Danke zaustavio uhapšene i pitao za djevojčicu

Gašić iznio sve detalje: Otac male Danke zaustavio uhapšene i pitao za djevojčicu

Navodi da se njegov sin normalno ponašao i da nisu mogli da naslute da se nešto tako desilo.

On je ranije odveo žandarmeriju do kolibe, a poslije detaljnog pregleda šume gdje se nalazi koliba porodice osumnjičenog, žandarmerija se usmjerila na drugu lokaciju, s obzirom na to da ovdje nisu našli ništa.

Neposredno nakon što su se crne slutnje obistinile, retrospektivu monstruoznog zločina iznio je ministar policije Bratislav Gašić, koji je ujedno otkrio i jezive detalje koji svjedoče hladnokrvnosti ubica.

Žandarmerija opkolila kolibu osumnjičenog za ubistvo Danke Ilić

Žandarmerija opkolila kolibu osumnjičenog za ubistvo Danke Ilić

"Oni su rekli da su bili na radnom zadatku u Banjskom polju, da provjere šahtu. Njihovo kretanje je zabilježeno na kameri. Kasnije je zabilježeno da se vozilo zaustavilo kod kapije oko 13 i 50. Vozilo u kom su bili S.J. i D.D. je bilo ispred kapije oko 2 i po minuta, stali su zbog potrebe za toaletom. Potom su krenuli, i djevojčicu udarili nekih 30-40 metara od mjesta zaustavljanja. Autom je upravljao Dejan D. a Srđan J. je tijelo onesvešćene djevojčice prebacio na zadnji dio vozila preko alata. Dogovorili su se da tijelo djevojčice bace. Ono što dodatno šokirao jeste činjenica da ih je otac djevojčice zaustavio i pitao da li su vidjeli Danku, na šta su odgovorili negativno“, rekao je ministar.

Potom su se odvezli do deponije i tijelo djevojčice bacili.

O monstruoznosti svjedoči i to da je na poziv direktora Dejan D. otišao da traži djevojčicu u Banjskom polju, svjestan da ju je usmrtio.

Potresne scene u Boru nakon vijesti o Danki: Počivaj u miru, anđele

Potresne scene u Boru nakon vijesti o Danki: Počivaj u miru, anđele


Poznato zašto tijelo male Danke Ilić još nije pronađeno

Poznato zašto tijelo male Danke Ilić još nije pronađeno


"Ubio je Danku, a ima unuku malo stariju od nje": Meštani o osumnjičenom za stravičan zločin


Otac Predrag Popović o slučaju male Danke:

Otac Predrag Popović o slučaju male Danke: "Neko mora i u pakao“


Pratite nas i putem Vibera

Tagovi: