Житиште

Нестала 15-годишња Кристина: Очајна мајка моли за помоћ

  • Извор: Телеграф
  • 26.09.2024. 15:25

Кристине Радомировић, 15-годишње дјевојчице из Житишта, нема од недјеље, а њен телефон од тога дана је недоступан.

Како каже њена мајка, нестанак је одмах у недјељу пријављен полицији и полиција је расписала потрагу за дјевојчицом. Мајка отворено разговара о тешким животним околностима и моли људе да на тренутак забораве на осуде, јер је сада најважније да се Кристина пронађе.

"Кристина је већ једном бјежала од куће. Тада је побјегла са момком и због тог инцидента је одузета и смјештена у хранитељску породицу. Из хранитељске породице је потом бјежала овдје, својој кући, а у мају је и враћена нама, својој породици. Све је кренуло лијепо, уписала је Пољопривредну школу и чак почела да ређа и петице. Хваљена је као добро дијете и добар ђак", наводи мајка Драгана.

Један детаљ на рукама може упозорити на срчани удар

Један детаљ на рукама може упозорити на срчани удар

Прошлог викенда Кристина јој је, прича, јавила иде да ради на њиву у Жабаљ. У недјељу увече нестанак је пријавила полицији.

"Већ око пет ујутру, у недјељу, ње није било у кући. Тада сам устала и видјела да је нема. Позвала сам је, а она ми је рекла да је отишла да ради на њиву у Жабаљ. Послала ми је и поруку да је добро и да није побјегла од куће. Од тада више нисам могла да је добијем јер је нон стоп недоступна. Молимо оне који је је препознају да јаве најближој полицијској станици", каже очајна мајка у паници, преноси "Телеграф".

Пратите нас и путем Вибера

Тагови: