Žitište

Nestala 15-godišnja Kristina: Očajna majka moli za pomoć

  • Izvor: Telegraf
  • 26.09.2024. 15:25

Kristine Radomirović, 15-godišnje djevojčice iz Žitišta, nema od nedjelje, a njen telefon od toga dana je nedostupan.

Kako kaže njena majka, nestanak je odmah u nedjelju prijavljen policiji i policija je raspisala potragu za djevojčicom. Majka otvoreno razgovara o teškim životnim okolnostima i moli ljude da na trenutak zaborave na osude, jer je sada najvažnije da se Kristina pronađe.

"Kristina je već jednom bježala od kuće. Tada je pobjegla sa momkom i zbog tog incidenta je oduzeta i smještena u hraniteljsku porodicu. Iz hraniteljske porodice je potom bježala ovdje, svojoj kući, a u maju je i vraćena nama, svojoj porodici. Sve je krenulo lijepo, upisala je Poljoprivrednu školu i čak počela da ređa i petice. Hvaljena je kao dobro dijete i dobar đak", navodi majka Dragana.

Jedan detalj na rukama može upozoriti na srčani udar

Jedan detalj na rukama može upozoriti na srčani udar

Prošlog vikenda Kristina joj je, priča, javila ide da radi na njivu u Žabalj. U nedjelju uveče nestanak je prijavila policiji.

"Već oko pet ujutru, u nedjelju, nje nije bilo u kući. Tada sam ustala i vidjela da je nema. Pozvala sam je, a ona mi je rekla da je otišla da radi na njivu u Žabalj. Poslala mi je i poruku da je dobro i da nije pobjegla od kuće. Od tada više nisam mogla da je dobijem jer je non stop nedostupna. Molimo one koji je je prepoznaju da jave najbližoj policijskoj stanici", kaže očajna majka u panici, prenosi "Telegraf".

Pratite nas i putem Vibera

Tagovi: