Земун

Купила месо и згрозила се: Пуно је бубица, инсеката?

  • Извор: Курир
  • 18.11.2023. 16:09

Београђанка је купила месо у једној продавници у Земуну, а када је отворила паковање имала је шта и да види - унутра су биле неке бубице!

Она је фотографију прослиједила Инстаграм страници.

- Месо у року трајања, пуно неких бубица, инсеката? Шта год да је ово је пријављено санитарној инспекцији, а наши суграђани да припазе шта купују - навела је она у својој поруци.

Ово није први пут да се потрошачи жале на квалитет производа.

Недавно је Београђанка Д. К. купила месни нарезак, а када је отворила паковање видјела је да је убуђан, а прије неколико дана је жена купила коре за питу које су такође биле убуђане.

Прије неколико мјесеци на друштвеној мрежи Инстаграм појавила се фотографија једног Београђанина који је купио замрзнуту пицу у једном маркету у Барајеву којој није истекао рок, али она се убуђала.

На фотографијама се види округла пица која је цела убуђана, а рок трајања је до 5. априла 2024. године.

Прије неколико дана један човек се пожалио на то да у једној продавници продају бомбоне за децу са роком који је истекао прије годину дана!


Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 20:00 Серија: Љубавни залогаји (12+)

    ' '''Домаћи ситком ’Љубавни залогаји’ у режији Милорада Милиновића узбудљива је авантура два пријатеља Џонија и Шукија који на Дорћолу отварају ресторан ’на црно’, а који носи исти назив као и овај симпатични ситком.

  • 20:30 Серија: Од јутра до сутра (12+)

    ' ''Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 21:00 Серија: Насљедници (12+)

    ''Данска серија 'Насљедници', отвара причу о породици познате и ексцентричне умјетнице, Веронике, која након смрти своју дјецу ставља на велики испит живота. Гро, Фредерик и Емил очекују праведну подјелу имања, но све што је мајка имала, оставља ванбрачој ћерци Сигне.

  • 22:00 Филм

    ''''Филм