Trebinje: Situacija složena, mjere produžene, kontrole pojačane

  • 20.03.2021. 13:12

Epidemiološka situacija u Trebinju je veoma složena i zahtijeva da svi poštuju propisane mjere koje su danas produžene, a kontrole će biti pojačane, saopšteno je iz Gradskog štaba za vanredne situacije.

Gradska inspekija je sinoć zatvorila jedan ugostiteljski objekat zbog nepoštovanja epidemioloških mjera.

"Kontrole će biti veoma česte i samo pridržavanjem postojećih mjera možemo omogućiti nesmetan rad privrede, u suprotnom ćemo biti prinuđeni na najrigorozniju mjeru - zatvranje", naveli su iz Štaba.

Epidemiološka situacija u Trebinju je veoma složena i zahtijeva od svih pojedinaca poštovanje mjera, nošenje maske, držanje fizičke distance i redovno održavanje higijene ruku, navodi se u saopštenju.

Iz Štaba su naveli da danas nisu donosili nove mjere i apelovali na sve da ih poštuju, istovremeno zahvalivši svim privrednim licima i građanima koji to rade.

U Trebinju je danas virus korona potvrđen kod 31 lica, dok je u Bolnici hospitalizovano 59 pacijenata.

U tom gradu je od početka pandemije zabilježeno 2.290 zaraženih kod kojih je virus korona potvrđen pi-si-ar testom. 

  • 19:00 АТВ вијести

    ‘АТВ вијести

  • 20:00 Народ бира, локални избори 2024

    '''У емисији ‘Народ бира' на АТВ-у сазнајте прве резултате, атмосферу у изборним штабовима од Бањалуке, преко Добоја, Бијељине, Источног Сарајева, па све до Требиња, анализе и мишљења стручњака, предвиђања политичке ситуације након избора, прве реакције кандидата, али и мишљење и реакције грађана.