Srpski član i predsjedavajući Predsjedništva BiH

Dodik: Posjeta Handkea velika čast

  • 07.05.2021. 15:49

Srpski član i predsjedavajući Predsjedništva BiH Milorad Dodik rekao je danas u Banjaluci da je posjeta dobitnika Nobelove nagrade za književnost Petera Handkea veliko zadovoljstvo i čast Republici Srpskoj.

Dodik je rekao novinarima da Srpska prati njegov rad, napomenuvši da je Handke čovjek posvećen istini i umjetnosti, te da priznanja koje do sada dobio govore sve o njemu.

- Posjeta Handkea za Banjaluku je dan u kome dočekujemo prijatelja i čovjeka za koga gajimo najbolja osjećanja zahvalnosti za sve što je učinio u svom životu i svom djelu - rekao je Dodik novinarima nakon što je sa rukovodstvom Srpske ugostio dobitnika Nobelove nagrade za književnost.

Zajedno sa Dodikom, Handkea su u zgradi Vlade Srpske u Banjaluci ugostili predsjednica Republike Srpske Željka Cvijanović, premijer Srpske Radovan Višković, proslavljeni srpski reditelj Emir Kusturica i rektor banjalučkog Univerziteta Radoslav Gajanin.

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм