Хрватска

Полним органом напао момка његове бивше дјевојке па добио батине

  • Извор: Индекс
  • 07.08.2024. 18:21

Полицијска управа сплитско-далматинска саопштила је да је 30-годишњак у суботу око 17 сати дошао на адресу становања 39-годишњака, новог момка његове бивше дјевојке, те га вербално и физички напао, пише "Индекс".

Он је вријеђао и омаловажавао 39-годишњака, а у једном тренутку је скинуо хлаче и извадио полни орган. Вријеђао је и своју бившу партнерку, а затим је и физички напао 39-годишњака.

Нападнути је одговорио тако што је металном шипком ударио 30-годишњака, који је притом задобио тешку тјелесну повреду руке, додаје поменути портал.

Ево шта су нападачи рекли Милану Новитовићу

Ево шта су нападачи рекли Милану Новитовићу

Криминалистичким истраживањем је утврђено да је 30-годишњак својим понашањем нарушио јавни ред и мир те прекршио Закон о заштити од насиља у породици. Против њега је поднесен оптужни приједлог надлежном општинском прекршајном суду.

Са друге стране, 39-годишњак је због сумње у почињење кривичног дјела наношења тешке тјелесне повреде приведен. Из полиције нису навели у којем граду се овај случај збио.

Због карактеристика окршаја и кривичне пријаве која пријети 39-годишњаку, многи су у коментарима написали шта је мушкарац требао учинити умјесто да је нападача ударио шипком. Неки коментари су заиста урнебесни.

Највиша температура воде око Великог коралног гребена за протеклих 400 година

Највиша температура воде око Великог коралног гребена за протеклих 400 година

"Шта је требао 39-годишњак извадити полни орган па се онда борити као мачевима. Па ко побиједи”, "Праведно би било да је и 39-годишњак извадио свој полни орган те да су се на лицу мјеста мачевали. Побједник носи све” и "Нападне те код куће, ку..ц извади, вријеђа те… И ти у затвор ради самоодбране… По суду би било да је и тај други требао извадити мотку па да се мачују, онда би било ваљда равноправно, оно ко први ‘к*рцем у чело’”, само су неки од коментара.

Многи у коментарима критикују чињеницу да је 39-годишњак завршио у притвору уз сумњу у почињење кривичног дјела:

"Не разумијем наш закон. Нападнут у властитом стану и не смије се бранити. Па није то спортски сусрет па да постоје правила борбе, у тој ситуацији браниш се како знаш и умијеш свим средствима”, један је од примјера.

Хрватски коментатор изненадио све у преносу утакмице Србије и Аустралије

Хрватски коментатор изненадио све у преносу утакмице Србије и Аустралије


Пратите нас и путем Вибера

  • 20:00 Серија: Од јутра до сутра (12+)

    '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 20:50 Серија: Ко те шиша

    'Хумористична хрватска серија 'Ко те шиша' прати Жигмунда, власника старомодног фризерског салона 'Салон за господу' и Божицу, власницу модерног салона за даме 'Колет', који се налазе један прекопута, на једном загребачком тргу, а дијели их само кафаница 'При Таубеку'.

  • 21:20 Новине (12+)

    ''Новине (12+)

  • 22:15 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:30 Серија: Црна Гуја (12+)

    ''Серија: Црна Гуја (12+)

  • 23:05 Серија: 1994 (16+)

    ''Серија: 1994 (16+)