Пресретање на аутопуту

Ево шта су нападачи рекли Милану Новитовићу

Полиција и даље трага за нападачима који су, на излазу са аутопутa Бањалука - Градишка, напали в.д. директора шумског газдинства ”Дрина” Сребреница Милана Новитовића и полупали му возило.

Мотив напада се истражује, а незванично сазнајемо да је Новитовић у пријави навео да су га нападачи бијесно питали: ”Зашто нас пратиш?!”, али је нејасно зашто су то учинили.

Случај се детаљно истражује и полиција изузима снимке с надзорних камера на аутопуту како би покушали утврдити идентитет нападача, као и тачне околности пријављеног догађаја.

Милан Новитовић нападнут на аутопуту!

Милан Новитовић нападнут на аутопуту!

Подсјетимо, Новитовић је у ПУ Градишка пријавио да је око 14.50 часова нападнут на аутопуту, у мјесту Берек код Градишке. У пријави је навео да су његов аутомобил пресреле непознате особе, које су потом изашле из возила, те му безјбол палицом разбили стакло на ауту.

”Навео је да му је једна особа бејзбол палицом разбила стакло на ауту, док је друга особа била наоружана пиштољем којим је такође ударила у стакло”, каже добро упућени извор АТВ-а.

Полиција се огласила о нападу на Новитовића

Полиција се огласила о нападу на Новитовића

Новитовић у нападу није повријеђен.


Пратите нас и путем Вибера

  • 19:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 20:00 Серија: Од јутра до сутра (12+)

    '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 20:50 Серија: Ко те шиша

    'Хумористична хрватска серија 'Ко те шиша' прати Жигмунда, власника старомодног фризерског салона 'Салон за господу' и Божицу, власницу модерног салона за даме 'Колет', који се налазе један прекопута, на једном загребачком тргу, а дијели их само кафаница 'При Таубеку'.

  • 21:20 Новине (12+)

    ''Новине (12+)

  • 22:15 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:30 Серија: Црна Гуја (12+)

    ''Серија: Црна Гуја (12+)