Ljetovanje

Idete u Hrvatsku, sami ste krivi: Ženu razbjesnio prizor na plaži

  • Izvor: B92
  • 15.07.2024. 15:14

Traganje za najboljim mjestom ili hladovinom na plaži uobičajena je rutina na godišnjem odmoru, a jedna žena koja iznajmljuje apartmane na Jadranu pobjesnila je zbog toga.

Žena je u 8 sati ujutru bijesno snimala situaciju u svom mjestu, jer je naišla na "rezervacije mjesta sa peškirima", što ju je jako uznemirilo.

Ona je snimak objavila na društvenim mrežama, a Alisa Jovanović podijelila ga je na svom Instagramu.

"Ima li ovo smisla, ja sam na plaži, 8 sati ujutru. Gledajte ovo, gledajte ove rezervacije. Vidite, svi želimo turiste, svi želimo da troše novac, ali da li ovo ima smisla. Da nema gdje da dođem u 8.30 i spustim peškir jer... Udahnula sam koliko sam bila uznemirena. Vrste gostiju neću imenovati po imenu. Ali reći ću samo da su moji Austrijanci i Nijemci ljuti kao psi. Mole me, pošto ja jedina govorim njemački, da nešto uradim. Katastrofa, katastrofa!", kaže dok snima peškire postavljene jedan pored drugog.

ATV otkriva: Beba misteriozno nestala nakon porođaja u Foči!

ATV otkriva: Beba misteriozno nestala nakon porođaja u Foči!

Na njih se stavlja kamenje da ih vetar ne odnese, a vlasnika nema. 

U komentarima ispod snimka javila se gomila ljudi, manje više sa istim savjetom – da ih uzme i baci.

"Mjesto je javno, uzmeš ga i skloniš ga. Ovo se može shvatiti kao ostavljen ili bačen peškir", "Pokupite sve peškire i stavite ih na jednu veliku gomilu na kraju plaže, i pustite ih da preturaju po cijeli dan dok ne nađu svoj", "Sve je to u Puli lijepo riješeno... Ujutro navrate komunalni radnici i sve sklone. Jutarnje čišćenje plaže", neki su od komentara koji podržavaju mišljenje žene koja snima.

Međutim, ima i onih koji se ne slažu sa mišljenjem pomenute žene, ali i brojnih ljudi.

Izručen iz Češke: Sud BiH pritvorio saradnika Bojana Cvijetića

Izručen iz Češke: Sud BiH pritvorio saradnika Bojana Cvijetića

"Čujte, Austrijanci, Nijemci su ljuti kao psi... Kao da su mnogo bolji od nas Balkanaca. Hajde molim te. Ja sam svojim očima vidio veću stoku od ovih nabrojanih. Prije su bijesni što ih ne tretiraju kao kraljeve, što ih ne čeka mjesto. Da ne govorim koliko je puta baba iz Njemačke umalo legla na moj peškir. Sve je ok, možda je malo pretjerivanje, ali hvaljenje pojedinih naroda nije sasvim ok", "Da ležaljka i suncobran nisu 30 evra, možda bi ih iznajmilo još nekoliko ljudi", "U Grčkoj toga, hvala Bogu, nema, a ko ide na more u Hrvatskoj, sam je kriv. Platiš kao budala i ništa ne dobiješ, idi u Grčku za te pare, a tamo si kao Bog!!!", neki su od komentara.

Pratite nas i putem Vibera