Предмет ”Транспортер”

Изручен из Чешке: Суд БиХ притворио сарадника Бојана Цвијетића

Суд БиХ одредио је једномјесечни притвор Гојку Остојићу осумњиченом за организовани криминал и трговину кокаином у предмету ”Транспортер”.

Остојић је ухапшен у Прагу у Чешкој, гдје је годинама живио и радио, а недавно је изручен у БиХ.

”Суд БиХ је након одржаног рочишта донио рјешење којим је Гојку Остојићу одређен притвор. По овом рјешењу притвор може трајати до 11. августа или до другачије одлуке суда. Притвор је одређен због постојања основане сумње да је починио кривично дјело организовани криминал у вези са неовлашћеним прометом дроге”, саопштио је Суд БиХ.

АТВ открива: Беба мистериозно нестала након порођаја у Фочи!

АТВ открива: Беба мистериозно нестала након порођаја у Фочи!

Иако се предмет против Остојића води у оквиру истраге против Јована Јошила и других, АТВ сазнаје да је Остојић под радар истражиоца дошао још у вријеме када се радила истрага у предмету ”Транспортер”. Међутим, Остојић је тада био недоступан истражиоцима, па је за њим расписана међународна потјерница.

Извор близак Тужилаштву БиХ открива да је Остојић блиско сарађивао са Бојаном Цвијетићем, првооптуженим у предмету ”Транспортеру”, од кога је како се сумња у више наврата набављао кокаин.


Пратите нас и путем Вибера

  • 12:45 Телетрговина

    Телетрговина

  • 13:00 Серија: Истине и лажи (12+)

    ''Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.

  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 14:00 Кето кухињица

    ''Кето кухињица

  • 14:15 Серија: Ко те шиша (Р)

    ''Хумористична хрватска серија 'Ко те шиша' прати Жигмунда, власника старомодног фризерског салона 'Салон за господу' и Божицу, власницу модерног салона за даме 'Колет', који се налазе један прекопута, на једном загребачком тргу, а дијели их само кафаница 'При Таубеку'.

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.