Предсједник СНСД-а

Додик: Очекујем побједу у Љубињу и да општина сарађује са републичким институцијама

  • Извор: СРНА
  • 30.09.2024. 18:08

Предсједник СНСД-а Милорад Додик рекао је Срни да очекује да ће кандидат ове странке за начелника општине Љубиње Божидар Ћузулан и одборничка листа побиједити на локалним изборима како би коначно Љубиње могло да има добру конекцију са републичким институцијама.

"Општине у којима је на власти СНСД показују значајне резултате", рекао је Додик уочи трибине СНСД-а у Љубињу.

Он је додао да је овдашњим људима познато да је Невесиње прије осам година било у тешкој социјалној, комуналној, инфраструктурној ситуацији, а да су успјели да то поправе.

"Данас нам је потребан наш начелник овдје и наша већина да можемо да радимо. Овдје смо имали власт која је игнорисала републичке институције и није показивала иницијативу у том погледу. Увијек су покушавали да направе представу како Република неће, а они ништа нису покушавали да направе на начин како је то предвиђено", рекао је Додик.

Ковачевић: Препозната политика партије - побједа загарантована

Ковачевић: Препозната политика партије - побједа загарантована

Кандидат СНСД-а за начелника општине Љубиње Божидар Ћузулан изјавио је Срни да ће, ако добије повјерење грађана, приоритет у раду бити породица, млади и инфраструктура.

Ћузулан је рекао да ће радити на томе да макар један родитељ у вишечланим породицама, са четворо и више дјеце, добије запослење, што би уз подршку коју даје Влада Српске овим породицама било довољно за нормално функционисање.

"Радићемо на томе да понудимо нашим младим људима, који сада одлазе из Љубиња, једну стамбену јединицу коју ћемо финансирати путем Владе Републике Српске и да тако задржимо наше младе брачне парове, јер данас долази у питање опстанак средње школе и осталих општинских институција, а тиме би у питање дошао и опстанак Љубиња", рекао је Ћузулан.

Цвијановић: Бањалука има будућност уз СНСД и Шобота

Цвијановић: Бањалука има будућност уз СНСД и Шобота

Он је додао да ће се радити на рјешавању проблема водовода у овој општини, односно да ће у сарадњи са Владом Српске радити на пројекту промјене азбестних цијеви.

На централној трибини представљени су кандидати СНСД-а за одборнике у Скупштини општине Љубиње и кандидат СНСД-а за начелника општине.

Пратите нас и путем Вибера

  • 19:55 Временска прогноза

    Преглед временских и биометеоролошких прилика у земљи и региону.

  • 20:00 Емисија: Бинго

    Бројчана игра са извлачњем бројева, од 1 до 90 путем бубња, у којој се унапријед утврђује висина фонда добитака и његова расподјела.

  • 20:25 Страначка хроника

    ''Страначка хроника

  • 20:30 Револуција 1917

    'Револуција 1917

  • 21:00 Ћирилица

    Ћирилица

  • 23:30 Црна Свадба (16+)

    Црна Свадба (16+)