Кола

Цвијановић: Бањалука има будућност уз СНСД и Шобота

  • Извор: Агенције
  • 29.09.2024. 21:45

Потпредсједник СНСД-а Жељка Цвијановић рекла је да град Бањалука има будућност уз СНСД и кандидата за градоначелника Николу Шобота.

"Велика подршка коју имамо све ове дане предизборне кампање показује да је народ опредијељен за Шобота", изјавила је Цвијановићева новинарима у насељу Кола, гдје је одржана предизборна трибина СНСД-а.

Она је навела да садашњи градоначелник Бањалуке сваки дан приреди неки шок и да су становници Бањалуке с правом незадовољни.

"Данас је била саобраћајна гужва, прошли пут нешто друго, прије три дана нешто треће. Имам утисак да се он игра са Бањалуком као да је ријеч о најобичнијој играчки. Сваки дан нам приређује неку непријатност и мислим да грађани то разумију", рекла је Цвијановићева.

Она је додала да грађани желе озбиљан и честит град који се плански развија, град у којем ће се знати шта се дешава од мјесне заједнице до мјесне заједнице, а не да се дјеца играју на начин непримјерен великом граду који има своју историју, али мора да има и своју будућност.

"Ту будућност ће имати уз СНСД и Николу Шобота", поручила је Цвијановићева.

Кандидат СНСД-а за градоначелника Бањалуке Никола Шобот рекао је да вечерашња подршка коју су мјештани Кола исказали СНСД-у и његовим кандидатима доказује снагу СНСД-а и будућу побједу, те потребу грађана Бањалуке за промјеном.

"Та порука се чула на великом броју предизборних трибина, а сада најгласније из Кола. Исти су инфраструктурни проблеми, то је прича због које смо сви разочарани. Недостају путеви, водоснабдијевање, а претходне четири године су улудо потрошене", рекао је Шобот и додао да је са мјештанима овог насеља разговарао о рјешавању проблема у наредне четири године.

Кандидат СНСД-а за одборника у Скупштини града Бањалука Ненад Грбић поручио је да је вечерашњим скупом показано да је СНСД најјачи.

"Плато Мањаче је побјеђивао и то ће бити и сада", навео је Грбић.

Пратите нас и путем Вибера