Predsjednik SNSD-a

Dodik: Očekujem pobjedu u Ljubinju i da opština sarađuje sa republičkim institucijama

  • Izvor: SRNA
  • 30.09.2024. 18:08

Predsjednik SNSD-a Milorad Dodik rekao je Srni da očekuje da će kandidat ove stranke za načelnika opštine Ljubinje Božidar Ćuzulan i odbornička lista pobijediti na lokalnim izborima kako bi konačno Ljubinje moglo da ima dobru konekciju sa republičkim institucijama.

"Opštine u kojima je na vlasti SNSD pokazuju značajne rezultate", rekao je Dodik uoči tribine SNSD-a u Ljubinju.

On je dodao da je ovdašnjim ljudima poznato da je Nevesinje prije osam godina bilo u teškoj socijalnoj, komunalnoj, infrastrukturnoj situaciji, a da su uspjeli da to poprave.

"Danas nam je potreban naš načelnik ovdje i naša većina da možemo da radimo. Ovdje smo imali vlast koja je ignorisala republičke institucije i nije pokazivala inicijativu u tom pogledu. Uvijek su pokušavali da naprave predstavu kako Republika neće, a oni ništa nisu pokušavali da naprave na način kako je to predviđeno", rekao je Dodik.

Kovačević: Prepoznata politika partije - pobjeda zagarantovana

Kovačević: Prepoznata politika partije - pobjeda zagarantovana

Kandidat SNSD-a za načelnika opštine Ljubinje Božidar Ćuzulan izjavio je Srni da će, ako dobije povjerenje građana, prioritet u radu biti porodica, mladi i infrastruktura.

Ćuzulan je rekao da će raditi na tome da makar jedan roditelj u višečlanim porodicama, sa četvoro i više djece, dobije zaposlenje, što bi uz podršku koju daje Vlada Srpske ovim porodicama bilo dovoljno za normalno funkcionisanje.

"Radićemo na tome da ponudimo našim mladim ljudima, koji sada odlaze iz Ljubinja, jednu stambenu jedinicu koju ćemo finansirati putem Vlade Republike Srpske i da tako zadržimo naše mlade bračne parove, jer danas dolazi u pitanje opstanak srednje škole i ostalih opštinskih institucija, a time bi u pitanje došao i opstanak Ljubinja", rekao je Ćuzulan.

Cvijanović: Banjaluka ima budućnost uz SNSD i Šobota

Cvijanović: Banjaluka ima budućnost uz SNSD i Šobota

On je dodao da će se raditi na rješavanju problema vodovoda u ovoj opštini, odnosno da će u saradnji sa Vladom Srpske raditi na projektu promjene azbestnih cijevi.

Na centralnoj tribini predstavljeni su kandidati SNSD-a za odbornike u Skupštini opštine Ljubinje i kandidat SNSD-a za načelnika opštine.

Pratite nas i putem Vibera