Сада су ствари јасније

Познато да ли ће Јокић играти на Европском првенству

  • Извор: Курир
  • 26.09.2024. 18:11

Кошаркашка Србија се ујединила у жељи да Светислав Пешић остане на челу репрезентације и у наредном периоду! То ће се и догодити, па ће популарни Кари наставити да обавља селекторску функцију.

Будући предсједник Кошаркашког савеза Србије Небојша Човић већ је обавио разговоре с Пешићем и постоји начелан план да се настави успјешна прича са искусним стручњаком.

Веома битну улогу у размишљањима Светислава имају и играчи Србије. Наиме, како Курир ексклузивно сазнаје, играчи су у интерној групи коју имају на једној од платформи рекли селектору да га желе уз себе на наредном такмичењу (Европско првенство) и да он може да рачуна на све њих! Наравно, ако не буде неких повреда.

Извјесно је да је и такав однос играча према Пешићу утицао да он добије додатну жељу и вољу да настави посао у којем има много успјеха.

Србији ово значи јер ћемо поново гледати Јокића, Богдана и остале у репрезентативном дресу! То нас доводи у позицију да можемо много да очекујемо на Еуробаскету, који се игра наредне године у четири државе - на Кипру, у Финској, Пољској и Летонији. "Орлови" се, као трећепласирани тим на ОИ, одлично котирају у анализама пред старт великог надметања на Старом континенту.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови: