Послије вишедневне потраге

Језиве вијести: Пронађено тијело бившег њемачког кошаркаша и његовог сина

  • 18.09.2023. 20:26

Тужне вијести стижу са Мајорке, гдје је шпанска полиција потврдила да је послије вишедневне потраге на обали мора пронашла тијела некадашњег кошаркаша из Њемачке, Јана Бокмејера (53) и његовог сина (19) који су нестали за вријеме олује.

Kако је наведено у извјештају, његов син и он су испловили рано ујутро 27. августа из Менорке ка Мајорци, али их је задесило веома јако невријеме.

Никад изазовнија Наташа Беквалац: Дубоки деколте открио доста тога

Никад изазовнија Наташа Беквалац: Дубоки деколте открио доста тога

Због високих таласа они су нестали на мору, а тијела су пронађена седам дана касније у близини обале Мајорке на двије потпуно различите локације. Пошто је ријеч о страним држављанима, полиција је морала да уради и ДНK тестирање како би утврдила идентитете несталих, преноси Телеграф.рс.

Отишла најчистија душа Бањалуке: Посебна читуља за чика Алета

Отишла најчистија душа Бањалуке: Посебна читуља за чика Алета

Није јасно како је Бокмејер изгубио контролу над чамцем и због чега се упутио на пловидбу по лошем времену, знајући да је био искусан морепловац и има више од двије деценије искуства на мору.

Прије него што се отиснуо у те воде играо је за млађе селекције Њемачке, као и за многе њемачке клубове.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм