На путу остваривања све бољих резултата

"Уз шампионе" фондација која се бави подршком спортистима са инвалидитетом

 • Извор: АТВ
 • 17.09.2023. 21:18

Фондација „Уз шампионе“ бави се подршком спортистима са инвалидитетом на путу остваривања све бољих резултата и укључености у друштвене токове.

Спорт није и не смије бити привилегија само здравог дијела популације, самим тим организаторима фондације примарни је циљ приближити важност спорта особа са инвалидитетом. 

Велику подршку и значај фондацији придаје и Владо Шврака који истиче колико је битно створити равноправност између валидног и инвалидног спорта.

Дарко Павлић предсједник Скупштине Столнотениског савеза лица са инвалидитетом БиХ наводи конкретне ресурсе потребне за остварење резултата.

У Кошаркашком клубу инвалида „Козара“ у Градишци нове чланове дочекују раширених руку. Сваки нови је добродошао, како у клуб, тако и у друштво.

Спортисти са инвалидитетом су једни од најтрофејнијих и најпосвећенијих међу нама. Зато је неопходно да заједно пружимо максималну подршку спорту и спортистима, за здравље и нове велике успјехе.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
 • 14:40 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

  ''Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

 • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

  Ова занимљива и узбудљива прича прати Дилан, младу дјевојку која своје снове мора да стави по страни и уда се за Барана, који би женидбом са њом прекинуо дугогодишњу крвну освету између њихових породица, Карабеј и Демир.

 • 16:30 Вијести у 16:30

  Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

 • 16:50 Центар дана

  Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

 • 18:20 Наша Српска

  Наша Српска

 • 18:55 Маркетинг

  Блок економско-пропагандног програма.