ATV

Na putu ostvarivanja sve boljih rezultata

"Uz šampione" fondacija koja se bavi podrškom sportistima sa invaliditetom

 • Izvor: ATV
 • 17.09.2023. 21:18

Fondacija „Uz šampione“ bavi se podrškom sportistima sa invaliditetom na putu ostvarivanja sve boljih rezultata i uključenosti u društvene tokove.

Sport nije i ne smije biti privilegija samo zdravog dijela populacije, samim tim organizatorima fondacije primarni je cilj približiti važnost sporta osoba sa invaliditetom. 

Veliku podršku i značaj fondaciji pridaje i Vlado Švraka koji ističe koliko je bitno stvoriti ravnopravnost između validnog i invalidnog sporta.

Darko Pavlić predsjednik Skupštine Stolnoteniskog saveza lica sa invaliditetom BiH navodi konkretne resurse potrebne za ostvarenje rezultata.

U Košarkaškom klubu invalida „Kozara“ u Gradišci nove članove dočekuju raširenih ruku. Svaki novi je dobrodošao, kako u klub, tako i u društvo.

Sportisti sa invaliditetom su jedni od najtrofejnijih i najposvećenijih među nama. Zato je neophodno da zajedno pružimo maksimalnu podršku sportu i sportistima, za zdravlje i nove velike uspjehe.

Pratite nas i putem Vibera

Tagovi:
 • 07:00 Svet poljoprivrede (R)

  Poljoprivredna emisija dugogodišnje tradicije i autorski projekat urednika i voditelja Dejana Jovanovića donosi provjerene informacije znanja i iskustva koja interesuju svakog poljoprivrednika.

 • 08:00 Lovački saveti (R)

  TV serijal "Lovački saveti" se bavi savjetima za lovce i one koji bi to da postanu.

 • 08:30 Vikend Vekerica

  Ova kratka enciklopedija hrane osim što će vas zabaviti sigurno će vam dati ideju za pripremanje ukusnog ručka, večere ili neke specijalne prigode.

 • 08:40 Vježbajte sa Lidijom

  Pregled vremenskih i biometeoroloških prilika u zemlji i regionu.

 • 08:45 Serija: Kosem (R) (12+)

  U moru spletki, laži i dvorskih igara moći. Ljubav, hrabrost i jedinstvenost može pobijediti neprijatelja. Turska serija o jednoj ženi koja je ispisala istoriju “Veličanstveni vijek: Kosem”.

 • 09:45 Lovački saveti (R)

  TV serijal "Lovački saveti" se bavi savjetima za lovce i one koji bi to da postanu.