Ниш

Упали у кућу и претукли мајку и сина, полиција на ногама

  • Извор: Телеграф
  • 23.08.2024. 09:11

Полиција интензивно трага за двојицом мушкараца који су у ноћи између сриједе и четвртка, 21. и 22. августа, упали у кућу мајке (80) и сина (59) из Великог Крчимира код Ниша, претукли их и однијели им новац и златни накит.

Због задобијених повреда мајка и син су хоспитализовани у Универзитетском клиничком центру у Нишу.

"Полиција предузима све мјере и радње из своје надлежности како би починиоци били идентификовани и ухваћени", казали су за "Телеграф.рс" у Полицијској управи у Нишу.

Почиње реформа пензијског система: Какве промјене је Фонд ПИО предложио

Почиње реформа пензијског система: Какве промјене је Фонд ПИО предложио

Мјештани Великог Крчимира у шоку су након сазнања да су лопови усред ноћи упали у кућу њихових комшија и толико их претукли да су морали да буду задржани на болничком лијечењу. Према њиховим ријечима, селом се најприје "пронио глас" да су у пљачки учествовала четворица лопова, с тим што су двојица сједила у колима испред куће, а двојица су ушла унутра. Током дана су сазнали да су разбојништво починила два мушкарца.

"Ти људи који су упали у кућу нису из нашег краја, јер се ми овде сви познајемо. Дошли су из неког даљег мјеста, али су сигурно имали дојаву из села да од мајке и сина могу да узму новац. Не знамо колико пара су им узели, али сигурно нису имали пуно. Жена је примала девизну пензију коју је наслиједила након што јој је муж умро, међутим то није била нека велика пензија, а син није нигдје радио", казао је један од мјештана.

Горштак Дане наводно тужио супругу

Горштак Дане наводно тужио супругу

Додао је да лоповима ишло у прилог то што се кућа мајке и сина налази на крају села, тако да су неопажени могли да уђу унутра и почине разбојништво. У Великом Крчимиру живи стотинак углавном старих људи, али се у центру мјеста налази неколико кућа са надзорним камерама па се мјештани надају да ће лопови уз помоћ снимака са тих камера бити откривени и ухваћени.

Пратите нас и путем Вибера