Niš

Upali u kuću i pretukli majku i sina, policija na nogama

  • Izvor: Telegraf
  • 23.08.2024. 09:11

Policija intenzivno traga za dvojicom muškaraca koji su u noći između srijede i četvrtka, 21. i 22. avgusta, upali u kuću majke (80) i sina (59) iz Velikog Krčimira kod Niša, pretukli ih i odnijeli im novac i zlatni nakit.

Zbog zadobijenih povreda majka i sin su hospitalizovani u Univerzitetskom kliničkom centru u Nišu.

"Policija preduzima sve mjere i radnje iz svoje nadležnosti kako bi počinioci bili identifikovani i uhvaćeni", kazali su za "Telegraf.rs" u Policijskoj upravi u Nišu.

Počinje reforma penzijskog sistema: Kakve promjene je Fond PIO predložio

Počinje reforma penzijskog sistema: Kakve promjene je Fond PIO predložio

Mještani Velikog Krčimira u šoku su nakon saznanja da su lopovi usred noći upali u kuću njihovih komšija i toliko ih pretukli da su morali da budu zadržani na bolničkom liječenju. Prema njihovim riječima, selom se najprije "pronio glas" da su u pljački učestvovala četvorica lopova, s tim što su dvojica sjedila u kolima ispred kuće, a dvojica su ušla unutra. Tokom dana su saznali da su razbojništvo počinila dva muškarca.

"Ti ljudi koji su upali u kuću nisu iz našeg kraja, jer se mi ovde svi poznajemo. Došli su iz nekog daljeg mjesta, ali su sigurno imali dojavu iz sela da od majke i sina mogu da uzmu novac. Ne znamo koliko para su im uzeli, ali sigurno nisu imali puno. Žena je primala deviznu penziju koju je naslijedila nakon što joj je muž umro, međutim to nije bila neka velika penzija, a sin nije nigdje radio", kazao je jedan od mještana.

Gorštak Dane navodno tužio suprugu

Gorštak Dane navodno tužio suprugu

Dodao je da lopovima išlo u prilog to što se kuća majke i sina nalazi na kraju sela, tako da su neopaženi mogli da uđu unutra i počine razbojništvo. U Velikom Krčimiru živi stotinak uglavnom starih ljudi, ali se u centru mjesta nalazi nekoliko kuća sa nadzornim kamerama pa se mještani nadaju da će lopovi uz pomoć snimaka sa tih kamera biti otkriveni i uhvaćeni.

Pratite nas i putem Vibera