Лозница

Супруга рањеног полицајца открила детаље пуцњаве: "Убица им се смијешио у лице"

  • Извор: Блиц
  • 19.07.2024. 07:32

"Муж ме је звао око 10 до 1 и само ми је рекао: "Зови хитну, рањен сам". То је била рутинска контрола, зауставили су возило, узели документа. Убица им се смијешио у лице", започиње исповијест Гордана, супруга Вјекослава Илића (50) полицајца који је рањен у пуцњави у Лозници.

Гордана се присјећа свега што се дешавало кобне ноћи, а испричала је и шта јој је супруг који је упуцан у раме рекао из болничке постеље.

- Била је то рутинска контрола, зауставили су возило узели документа, а убица им се смијешио у лице. Питали су га гдје иде, он је одговорио да иде код пријатеља у Сарајево. Они су узели документа од њега, а мој муж је отишао до полицијског аута да провјери. Док је био окренут леђима, један метак га је погодио, два окрзнула, затим је чуо још хитаца, али Николу није нигдје видио. Мој муж се спотакао на неку жардињеру и пао, убица је вјероватно мислио да је и он мртав - прича супруга рањеног полицајца.

Како је рекла, Вјекослав Илић је мислио да је убијени полицајац Никола Крсмановић успио да побјегне.

Фатон побјегао из затвора па објавио видео прије убиства полицајца: Завршио сам

Фатон побјегао из затвора па објавио видео прије убиства полицајца: Завршио сам

- Био је рањен али је кренуо да пуца према убици. Испалио је четири хитаца, али је убица побјегао у правцу Дрине. Затим је угледао Николу како лежи са ранама на глави и грудима. Никола је лежао сав крвав. Мој муж је био свјестан све вријеме - прича она.

- Цијело возило је било од крви колико је искрварио. Доктори су давали све од себе да га спасу, али безуспјешно - прича у једном даху.

Према њеним ријечима, Никола Крсмановић, убијени полицајац, је био вриједан момак, био је заљубљеник у свој посао.

- Дуго је радио у Београду, скоро се преселио. Мом мужу је још пет година до пензије. Они некад раде на граници, некад у патроли. Те ноћи су били у патроли - закључује.

Пријатељи убијеног Крсмановића: Бољег човјека од њега није било

Пријатељи убијеног Крсмановића: Бољег човјека од њега није било

Потпредсједник Владе Србије и министар унутрашњих послова Ивица Дачић, изјавио је да су лажне информације о наводној изјави Артана Хајризија да му је документа узео брат, јер ако је брат већ дошао у Њемачку, што би се враћао у Прешево!?

У Бијељини је лишено слободе лице које се доводи у везу са осумњиченим за убиство једног и рањавање другог полицајца у Лозници.

Дачић се поново огласио: Осумњичени за убиство полицајца је лагао

Дачић се поново огласио: Осумњичени за убиство полицајца је лагао

Осумњичени је ухапшен у једном угоститељском објекту у Рачанској улици.

Отац тврди да је Артан у Њемачкој

Мустафа Хајризи, отац Артана и Фатона Хајризија, тврди за албански "Национал" да је Фатон Хајзири узео пасош свог брата Артана.

Подсјетимо, српска полиција испитује да ли је пасош који је испао убици полицајца фалсификат.

(Фото: Друштвене мреже)

Пратите нас и путем Вибера

  • 14:00 Кето кухињица

    ''Кето кухињица

  • 14:15 Серија: Ко те шиша (Р)

    ''Хумористична хрватска серија 'Ко те шиша' прати Жигмунда, власника старомодног фризерског салона 'Салон за господу' и Божицу, власницу модерног салона за даме 'Колет', који се налазе један прекопута, на једном загребачком тргу, а дијели их само кафаница 'При Таубеку'.

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?