Лозница

Призор који слама срца на мјесту гдје је убијен полицајац

  • Извор: Телеграф
  • 18.07.2024. 12:00

Призор који слама срца на мјесту на којем је трагично изгубио живот полицајац Никола Крсмановић (34), а његов колега Вјекослав Илић рањен. Цвијеће и свијећа положени су у част хероја којег је убио Албанац са Космета Хајзири Артан (33).

На територији Лознице тренуто је опасадно стање, многобројни припадници жандармерије распоређени су на овом мјесту и трагају за нападачем.

У кући трагично настрадалог полицајца окупљају се родбина и пријатељи који родитељима, нијемим од бола, изјављују саучешће.

Крсмановић је био полицијски сужбеник СГП Трбушница, у МУП је био од 2009. године, а убијен је ноћас у Лозници.

Крсмановић је СШУП у Сремској Каменици, и од 2012-2023. године, био припадник Београдског Одреда Жандармерије.

Неожењен, без дјеце, иза њега су остали отац, мајка и сестра са породицом.


За извршиоцем убиства полицајца у Лозници активно се трага и у Српској

За извршиоцем убиства полицајца у Лозници активно се трага и у Српској

Огласио се Дачић

Потпредседник Владе и министар унутрашњих послова Ивица Дачић изјавио је да је ноћас у Лозници убијен један полицијски службеник, док је други тешко рањен.

На лицу мјеста полиција је пронашла пасош осумњиченог, издат од стране привремених институција такозваног Косова на име Хајзири Артан (33) и немачка лична карта.

"Ноћас, око 00.55 часова у Лозници, приликом контроле возила на контролном пункту у Липничком Шору, полицијски службеници Станице граничне полиције Трбушница, зауставили су мерцедес тутинских регистарских ознака у којем су се налазиле двије особе", рекао је Дачић.

Објављена фотографија осумњиченог за убиство полицајца: Албанац у бјекству, имао њемачке документе

Објављена фотографија осумњиченог за убиство полицајца: Албанац у бјекству, имао њемачке документе

Приликом изласка из возила једна особа је пуцала из пиштоља, погодивши полицијског службеника Николу Крсмановића (34) у груди, а полицијског службеника Вјекослава Илића (50) у раме, након чега је побјегао.

Оба полицијска службеника превезена су у Општу болницу Лозница, гдје је Крсмановић подлегао повредама.

Јаке полицијске снаге интензивно трагају за нападачем, на терену су полицијски службеници ПУ Шабац, као и Управе криминалистичке полиције, Управе граничне полиције и припадници Специјалне антитерористичке јединице, подигнути су дронови и хеликоптери.

Рањени полицајац тренутно у стабилном стању

Рањени полицајац тренутно у стабилном стању

Увиђај од стране Вишег јавног тужиоца из Шапца и припадника полиције је у току.

Породици убијеног полицајца упућујем најдубље саучешће у име Министарства унутрашњих послова и своје лично име - рекао је Дачић.

(Телеграф.рс)

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 14:00 Кето кухињица

    ''Кето кухињица

  • 14:15 Серија: Ко те шиша (Р)

    ''Хумористична хрватска серија 'Ко те шиша' прати Жигмунда, власника старомодног фризерског салона 'Салон за господу' и Божицу, власницу модерног салона за даме 'Колет', који се налазе један прекопута, на једном загребачком тргу, а дијели их само кафаница 'При Таубеку'.

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?