ATV

Вријеђала и псовала

Приведена трудница: У болници напала портира

  • Извор: Агенције
  • 12.02.2024. 13:45

Трудница Карла (33) починила је инцидент у болници након што је дошла на вађење крви.

Полиција ју је морала привести, а судија ју је осудила због ремећења јавног реда и мира.

Према пресуди, све се догодило у септембру у 11.20 сати у Загребу, у кругу болнице Петрова 3, Завод за трансфузијску медицину.

Нарушавала је јавни ред и мир на начин да је викала и галамила на чувара паркиралишта ријечима: "Шта који ку*ац глумиш идиоте један, дижи ту рампу“, а након чега је оставила возило и отишла вадити крв, наводи се у пресуди.


Детаљи велике потраге у БиХ: У ријеци код Стоца пронађено возило

Детаљи велике потраге у БиХ: У ријеци код Стоца пронађено возило

Карла све демантује. Каже како је била у седмом мјесецу трудноће те је дошла извадити крв.

"Дошла сам до рампе и замолила портира да ме пусти, али није хтио. Кад је подигао рампу како би један аутомобил изашао, ја сам стиснула гас и ушла. Задржала сам се 7 минута и кад сам се вратила, тамо су већ били полицајци”, рекла је Карла.

Али, портир свједочи да га је вријеђала чим је дошла. Рекла му је ‘дигни идиоте рампу’, а кад ју је питао је ли добровољни давалац крви, одбрусила му је ‘шта те боли ку*ац’, тврди портир.


Одузета огромна количина шуме у Кнежеву, власник пилане пријетио инспектору

Одузета огромна количина шуме у Кнежеву, власник пилане пријетио инспектору

“Након тога је један аутомобил требао изаћи па сам дигао рампу, а она је то искористила и ушла. Касније се враћала према рампи, стала и рекла: ‘Дижи ту рампу мајмуне, који ку*ац глумиш идиоте један, иди у пи*ку материну, пуши ку*ац’. Изговорила је и још низ других простота. Тамо су били полицајци који су је покушали смирити, међутим ни они у туме нису успјели”, испричао је портир на суду.

Судија је трудницу прогласила кривом и осудила на 50 евра казне због ремећења јавног реда и мира. Пресуда је неправоснажна, пише портал "Даница.хр".

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм