Нестала два младића

Детаљи велике потраге у БиХ: У ријеци код Стоца пронађено возило

  • Извор: Аваз
  • 12.02.2024. 12:57

У ријеци Брегави на локалитету Питића бријег недалеко од улаза у Столац из смјера Берковића, пронађено је возило џип компас.

Ријеч је о аутомобилу којим су се током ноћи с недјеље на понедјељак из Стоца према Видовом Пољу удаљила двојица младића, М.В. (20) и Ф.С., чије годиште је, за сада, непознато.

Ова информација је потврђена за Аваз из МУП-а Херцеговачко-неретванског кантона.

На лице мјеста су упућени припадници Интервентне спасилачке службе (ИСС) Мостар.

Велика потрага у БиХ: Нестала двојица младића

Велика потрага у БиХ: Нестала двојица младића

Како је рекао Зоран Влахо, предсједник ИСС-а, добили су позив од припадника ПС Столац, након чега су формисали ронилачки тим, док ће им подршку на терену пружати колеге из ГСС-а Чапљина. 

Такође, на лице мјеста се запутио и дежурни кантонални тужилац Тужилаштва Херцеговачко-неретванског кантона.

Подсјетимо, столачкој полицији је Р.В. (47) у 00:45 сати пријавила да је њен син, М.В. био у једном кафићу у Стоцу са Ф.С. те да није дошао кући, као и да је недоступан на телефон.

Из воде се појавило чудно створење, научници открили шта је у питању

Из воде се појавило чудно створење, научници открили шта је у питању

Из МУП-а Херцеговачко-неретванског кантона су објавили да је сат након поноћи у полицију дошао отац од Ф.С., заједно, са С.П., који је полицијским службеницима дао информације о томе како је он дао своје возило М.В. и Ф.С. да оду у Видово поље, након чега им се губи сваки траг.

Одмах након тога током ноћи полицијске патроле су обишле град и шире подручје, али нису успјели пронаћи никакве трагове све до јутрос.

(Фото: Wikipedia)

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 14:00 Емисија: Ћирилица (Р)

    Провокативна питања и још провокативнији одговори, бујица опречних ставова и речи, теорије и докази, неоткривено – све носи уреднички потпис Марића који на интересантан начин сучељава различита мишљења и огољава стварност.

  • 16:10 Наша Српска (Р)

    ''Сваког понедјељка у 18 часова и 20 минута у емисији 'Наша Српска' погледајте актуелне теме из привреде, туризма, здравља, културе и спорта из свих крајева наше земље.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 17:00 Серија: Насљедници (12+) (Р)

    ''Данска серија 'Насљедници', отвара причу о породици познате и ексцентричне умјетнице, Веронике, која након смрти своју дјецу ставља на велики испит живота. Гро, Фредерик и Емил очекују праведну подјелу имања, но све што је мајка имала, оставља ванбрачој ћерци Сигне.

  • 17:50 Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

    ''Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)