Zaječar

Poznatog ugostitelja vezali i mučili do smrti

  • Izvor: Agencije
  • 13.09.2024. 10:59

Policija treći dan intenzivno traga za jednom ili više osoba koje su u porodičnoj kući u selu Bogovina (Opština Boljevac) mučile i ubile devedesetogodišnjeg S. B. nekadašnjeg vlasnika kafane u tom selu.

Da se u kući na ulazu u selo nalazi tijelo S.B. policija je obaviještena 9. septembra oko 15 sati, potvrđeno je za "Ist media" u Policijskoj upravi u Zaječaru.

Еkipa ovog portala je danas bila na licu mjesta u Bogovini, gdje je kuća nesrećnog starca ograđena trakama, a brojni policajci su pretraživali širi teren mjesta zločina.

ATV otkriva kome su zaplijenjena vozila vrijedna skoro 200.000 KM

ATV otkriva kome su zaplijenjena vozila vrijedna skoro 200.000 KM

Kako se saznaje, ubica je u kuću žrtve najvjerovatnije ušao kroz prozor sa zadnje strane, vezao ga je, a potom mučio. Pretpostavlja se da je napadač htio da iz njega izvuče informaciju gdje drži novac, jer se navodno pričalo da je prodao kuću kako bi se preselio u Vrnjačku banju. S.B. je, inače, nekada bio jedan od najbogatijih domaćina u selu.

Od rođaka pokojnog S.B. saznali su da je po dolasku policije prizor u kući bio jeziv. Žrtva je bila vezana, a na njemu je bilo više povreda po tijelu. Pored kreveta je navodno pronađen i nož.

U Bogovini, u dijelu koje se zove Kolonija, ne pamte da se nešto slično dogodilo na ovom prostoru i nije im prijatno saznanje da se sve odigralo u njihovom komšiluku.

Strašna vijest, tema je broj jedan u ovom kraju, a malobrojni mještani potvrdili su da je S.B. iako na štakama, bio vitalan, da je vozio automobil i bio dobrog zdravlja.

Nesvakidašnja pojava šokirala građane: Pjena zabijelila ulice

Nesvakidašnja pojava šokirala građane: Pjena zabijelila ulice

I ne brine ih samo to. U Bogovini i susjednom Podgorcu potvrdili su da je prije dva mjeseca u kući opljačkana i medicinska sestra iz Bora, koju je lopov tom prilikom udario po glavi.

"Ovo su mirna sela, a sada nam nije svejedno kada znamo da se ubica šeta naokolo“, rekla je grupa muškarca koju je ekipa pomenutog portala zatekla kod prodavnice.

Po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Zaječaru, jedna osoba je uhapšena i određeno joj je zadržavanje do 48 sata zbog sumnje da je izvršila teško ubistvo.

Policija i dalje preduzima sve operativno taktičke mjere u cilju otkrivanja izvršioca ovog gnusnog krivičnog djela.

Pratite nas i putem Vibera

Tagovi: