МУП Републике Српске

Полицијски инспектор пред суспензијом због насилничке вожње и бјекства колеги

Полицијски инспектор МУП-а Републике Српске Предраг К. налази се пред суспензијом с посла због насилничке вожње и бахатог понашања према колеги који га је затекао у саобраћајном прекршају.

Све се одиграло у недјељу око 2.15 часова када је руководилац у ПС Лазарево у необиљеженој полицијској ”шкоди” контролисао полицајце који су били на терену. Он је ”шкодом” стајао на црвеном свјетлу на раскрсници на Источном транзиту, када је наишао црни ”голф 6” који се траком за скретање у лијево ”пробио” на чело колоне, те равно прошао кроз црвено свјетло.

Полицајац у ”шкоди” одмах је упалио трептаче и кренуо у потјеру за ”голфом” у којем се, како се испоставило, налазио његов колега Предраг К. који је ради као инспектор у Управи за борбу против тероризма и екстремизма МУП-а Републике Српске.

Међутим, иако је могао да уочи трептаче ”голф” се није заустављао, већ је великом брзином поново прошао кроз црвено свјетло, угрожавајући остале учеснике у саобраћају. Наставио је да вози према Ребровачком мосту, гдје га је колега сустигао и стао испред њега. Међутим, Предраг К. је наставио да се креће и тек у кружном току колега је успио да му препријечи пут и да га заустави.

Бијесан због таквог заустављања Предраг К. је бурно реаговао и почео да виче на колегу: ”Шта хоћеш, зашто ме заустављаш”. С њим се у возилу налазила још једна особа и колега му је рекао да треба да сачека патролу због даље контроле, али је Предраг К. стартовао возило и отишао.

Њему је због насилничке вожње издат прекршајни налог, а данас је позван на саслушање и пријети му суспензија с посла.

”Против Предрага К. је поднесен захтјев за покретање унутрашњег поступка и предложена је супсензија, те одузимање пиштоља, значке...”, наводи добро упућени извор АТВ-а.

Пратите нас и путем Вибера

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Револуција 1917 (Р)

    ''Револуција 1917 (Р)

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 19:40 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.