Maid Hećimović

Pjevač se dirljivim riječima oprostio od ubijene Nizame

  • Извор: Телеграф
  • 13.08.2023. 10:15

Pjevač Maid Hećimović, koji je 2013. godine oduševio publiku i žiri tokom takmičenja u "X Faktoru" i osvojio visoko treće mjesto, nakon šoua nastavio je da se bavi muzikom.

Na njegovom Instagram profilu često možemo vidjeti da pjeva na vjenčanjima i privatnim slavljima, te da od svog talenta i dalje živi.

Pjevač koji je prije 10 godina zaludio Srbiju, kada je izveo numeru Zdravka Čolića "Noć mi te duguje", danas je rastužio sve objavom, kada se oprostio od tragično stradale žene u Gradačcu, Nizame Hećimović.

Maid je Nizamu, koju je suprug prvo pretukao pa ubio, poznavao, pa joj je u posljednjoj poruci uputio dirljive riječi.

"Draga Nizama, vjerujem da si na nekom puno ljepšem mjestu, bez patnje i bola i da si nasmijana i vesela, onakva kakvu sam te ja poznavao", napisao je Maid Hećimović.


Tetka ubijene Nizame: Sedam dana se krila kod mene, osmi dan je neko izdao lokaciju

Tetka ubijene Nizame: Sedam dana se krila kod mene, osmi dan je neko izdao lokaciju

Podsjetimo, Nermin Sulejmanović ubio je svoju nevjenčanu suprugu, koju je prije toga brutalno pretukao, a sve to prenosio je u uživo na Instagramu.

Cijeli region ostao je u šoku zbog postupaka ovog muškarca, koji je kasnije, kada ga je policija opkolila, izvršio samoubistvo.

Društvenim mrežama širi se apel i poziv na protest povodom ove tragedije, jer je nesrećna žena, kako pišu mediji, prije nemilog događaja prijavljivala nasilje u porodici.

Пратите нас и путем Вибера