Детаљи стравичне несреће

Пијани возач (17) побјегао са лица мјеста, дјевојка преминула од посљедица повреда!

  • 15.07.2024. 16:09

Јуче ујутру на путу Књажевац - Пирот, догодила се стравична саобраћајна несрећа у којој је тешке повреде задобила Н.Р. из Књажевца (23), која је, нажалост, на путу до Здравственог центра Књажевац преминула.

По налогу Вишег јавног тужилаштва у Зајечару, полиција у Књажевцу ће поднијети кривичну пријаву против возача "пежоа" (17) из околине овог мјеста, због сумње да је извршио кривична дјела тешко дјело против безбједности јавног саобраћаја и непружање помоћи лицу повријеђеном у саобраћајној незгоди. 

Такође, полиција ће поднијети кривичну пријаву и против возача "форда" (21), због сумње да је извршио кривично дјело тешко дјело против безбједности јавног саобраћаја.

Полиција спријечила трагедију: Пријетио да ће укућане разнијети бомбом

Полиција спријечила трагедију: Пријетио да ће укућане разнијети бомбом

- У саобраћајној незгоди су учествовала два возила и то возило марке „Пежо 206“ којим је управљао мал. М.Т. из Штипине (17), са пробном возачком дозволом и под утицајем алкохола од 1,16 промила, у ком возилу се на мјесту сувозача налазила пок. Н. Р. и исти се кретао из правца Књажевца у правцу Пирота, који је напустио лице мјеста, а који је пронађен у оближњем школском дворишту и возило марке „Форд“ којим је управљао Ф. М. из Књажевца (21), без возачке дозволе, јер му је иста одузета 2023.године због казнених поена, под утицајем алкохола од 1,69 промила, а који се кретао из правца Пирота у правцу центра Књажевца, а у том возилу се на мјесту сувозача налазио М.М. из Књажевца који је због задобијених тешких тјелесних повреда пребачен у КЦ Ниш - пише у саопштењу Основног јавног тужилаштва у Зајечару.

Како су навели, до саобраћајне несреће је највјероватније дошло усљед преласка оба возила у њихове лијеве коловозне траке због неприлагођене брзине, па је по траговима пронађеним на лицу мјеста и оштећенима обја возила са десне стране, дат налог ПС Књажевац да се кривична пријава поднесе против обојице возача.

- У консултацијама са Главним јавним тужиоцем Вишег јавног тужилаштва у Зајечару обављен је увиђај и наложена обдукција, а даљи рад по предмету преузело је ВЈТ у Зајечару, који ме је обавијестио да ће малољетни М. Т. због кривичног дјела тешка дјела против безбједности јавног саобраћаја у стицају са кривичним дјело непружање помоћи лицу повријеђеном у саобраћајној незгоди бити лишен слободе и уз кривичну пријаву бити доведен ВЈТ у Зајечару, а према пунолетном Ф. М. због кривичног дјела тешка дјела против безбједности јавног саобраћаја биће одређено задржавање у трајању од 48 сати, након чега ће бити саслушан у ВЈТ у Зајечару - рекли су из тужилаштва, а преноси Курир.

Старац (90) ножем убо сина (66)

Старац (90) ножем убо сина (66)

Подсјећања ради, полицији је издат налог да се пунољетно лице задржи, а малољетни М. Т. ухапси, с обзиром на то да према траговима на лицу мјеста постоје основи сумње да су обојица возача непрописном вожњом узроковала предметну саобраћајну незгоду.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 12:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:15 Серија: Ред Рок (Р) (12+)

    ''Ред Рок' је ирска криминалистичка серија која прати случајеве полицијске станице смјештене у измишљени приморски град Ред Роцк у близини Даблина, те приватне турбулентне односе гардиста и мјештана.

  • 12:45 Телетрговина

    Телетрговина

  • 13:00 Серија: Истине и лажи (12+)

    ''Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.

  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 14:00 Кето кухињица

    ''Кето кухињица